Το IRIBEYOND υποστηρίζει: ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2023: «Τεχνητή Νοημοσύνη»

Η Τεχνητή Νοημοσύνη (ΤΝ) αναμένεται να έχει ευρείας εμβέλειας επίδραση στην  Οικονομία, συνολικά στην Διοίκηση και την Αυτοδιοίκηση, στην Επιστήμη και γενικότερα σε όλες τις εκφάνσεις της Kοινωνίας, διαμορφώνοντας νέες πραγματικότητες και προκαλώντας σημαντικές αλλαγές.

Ο «Σύμβουλος Επιχειρήσεων» που εγκαίρως μέσα από την δημοσιογραφική έρευνα και τις αναπτυξιακές του δράσεις στο πλαίσιο του Δικτύου Forum Ανάπτυξης  έχει ήδη αναδείξει πλευρές αυτών των εξελίξεων, αφιερώνει στην Τεχνητή νοημοσύνη  όλες τις σελίδες της ετήσιας  «ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2023» με τη φιλοξενία  απόψεων και προτάσεων σημαντικών αρθρογράφων.

Παράλληλα με την «ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2023» που κυκλοφόρησε ως ΕΝΘΕΤΗ έκδοση με τον «Σύμβουλο Επιχειρήσεων» την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024 θα πραγματοποιηθούν και τρείς διαδικτυακές συνεδρίες με σημαντικούς καλεσμένους, που θα αναδείξουν στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό τις αλλαγές στη ζωή μας από την «εισβολή» της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Ειδικότερα προγραμματίζονται:

  • ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ – Δευτέρα 5/2/2024
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ – Τετάρτη 7/2/2024
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ – Παρασκευή 9/2/2024

Η πλούσια αρθρογραφία από ανθρώπους της δράσης, πολλοί εκ των οποίων καλούνται να πάρουν και καθοριστικές σχετικές αποφάσεις, αλλά και η πολύπλευρη προσέγγιση των επιπτώσεων της Τεχνητής νοημοσύνης στις προαναφερόμενες διαδικτυακές συνεδρίες, αναμένεται να συμβάλλουν στην περαιτέρω εγρήγορση όλων ενόψει  των σημαντικών αυτών εξελίξεων.

Να σημειωθεί ότι οι φετινές διαδικτυακές εκδηλώσεις της «Ανασκόπησης 2023»του «Συμβούλου Επιχειρήσεων» συνδιοργανώνονται με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας , το Επιμελητήριο Αχαΐας και τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών και Επιχειρήσεων  Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας.

 

Μην χάσετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε την τεχνητή νοημοσύνη Ιπποκράτης που διαθέτει το IRI Beyond και να τον ρωτήσετε ό,τι θέλετε να μαθετε για την υγεία σας και όχι μόνο!
Μοιράσου την πληροφορία: