«Καταστροφή όλων των γεφυρών στην Γερμανία»! ΒΙΝΤΕΟ «φωτιά» από την Ρωσία

Ως απάντηση στο σχέδιο για την γέφυρα της Κριμαίας
Στην ρωσική τηλεόραση ανακάλυψαν ένα πρόβλημα.

Ψάχνουν να βρουν κατάλληλη γερμανική γέφυρα για να απαντήσουν στην αποκάλυψη με το ηχητικό πως Γερμανοί αξιωματικοί μίλησαν για σχέδιο καταστροφής της Γέφυρας της Κριμαίας.

Όμως όλες μαζί δεν την φτάνουν σε μήκος, όπως σχολιάστηκε!

Έτσι αποφάσισαν ότι η κατάλληλη απάντηση είναι η καταστροφή όλων των γεφυρών της Γερμανίας!

Δείτε στο 0.41 του βίντεο, να μετριέται το μήκος των γερμανικών γεφυρών, αλλά το σύνολο να μην φτάνει:

 

Υπενθυμίζεται πως η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα αποκάλεσε νεοναζί και άκαπνους μπ@στ@ρδους, τους Γερμανούς αξιωματικούς που σε ηχητικό μιλούσαν για χτύπημα στην Κριμαία.

Επιπλέον τόνισε πως ενώ η Ανατολική Γερμανία, μετά το πέρας του Β’ Παγκοσμίου αποναζιστοποιήθηκε, ενώ στην Δυτική Γερμανία οι Ναζί βρήκαν έδαφος.

Τέλος, ανέφερε πως η Γερμανίδα ΥΠΕΞ, Αναλίζα Μπέρμποκ, είναι εγγονή Ναζί!

Η επίμαχη ηχογράφηση, η διαρροή της οποίας έχει «παγώσει» τους Γερμανούς, έχει διάρκεια 40 λεπτών και δημοσιεύτηκε από την αρχισυντάκτρια του ομίλου μέσων ενημέρωσης Rossiya Segodnya και του τηλεοπτικού καναλιού RT, Margarita Simonyan.

Η ίδια μάλιστα αποκαλύπτει πως τουλάχιστον 4 Γερμανοί στρατιωτικοί αξιωματούχοι συζητούν το πως θα μπορούσε να διεξαχθεί μία επίθεση στο έδαφος της Κριμαίας, δίνοντας βάση στα πυραυλικά συστήματα που θα χρειαστούν.

«Τέσσερις Γερμανοί αξιωματούχοι αναφέρονται στη Γερμανική Αεροπορία και συζητούν πώς θα βομβαρδίσουν τις ρωσικές θέσεις στην Κριμαία. Επίσης εξέθεσαν τους Βρετανούς και Αμερικανούς συμμάχους τους λέγοντας πως ήδη εργαζόνται σε ουκρανικό έδαφος»!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-RUSSIAN DEFENCE MINISTRY PRESS S/el.gr

Μην χάσετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε την τεχνητή νοημοσύνη Ιπποκράτης που διαθέτει το IRI Beyond και να τον ρωτήσετε ό,τι θέλετε να μαθετε για την υγεία σας και όχι μόνο!
Μοιράσου την πληροφορία: