Ζάμπια: Ελέφαντας σκότωσε τουρίστρια σε σαφάρι – Το βίντεο της επίθεσης

Μια 80χρονη Αμερικανίδα τουρίστρια σκοτώθηκε, ενώ μια άλλη γυναίκα επισκέπτης τραυματίστηκε επίσης

Τραγωδία εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια σαφάρι στη Ζάμπια καθώς ένας ελέφαντας κυνήγησε και επιτέθηκε σε μια ομάδα τουριστών, ανατρέποντας το όχημά τους.

Μια 80χρονη Αμερικανίδα τουρίστρια σκοτώθηκε, ενώ μια άλλη γυναίκα επισκέπτης τραυματίστηκε επίσης στο περιστατικό που έλαβε χώρα στο Εθνικό Πάρκο Kafue, στην Ζάμπια.

Η ομάδα των έξι τουριστών και ενός οδηγού είχαν πάει για σαφάρι, όταν γύρω στις 9.30 π.μ. τοπική ώρα το Σάββατο 30 Μαρτίου, το όχημά τους δέχθηκε «απροσδόκητη επίθεση» από το ζώο.

Το όχημα της ομάδας περνούσε μέσα από το εθνικό πάρκο καθώς ο ελέφαντας φαινόταν να πλησιάζει κοντά τους. Τότε ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημα και στιγμές πριν το χτυπήσει ο ελέφαντας, ακουγόταν ο ίδιος να φωνάζει.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης ακούστηκαν επίσης άνθρωποι να ουρλιάζουν. Η τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτικό νοσοκομείο, ενώ οι άλλοι τέσσερις τουρίστες έλαβαν τις πρώτες βοήθειες για ελαφρά τραύματα.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

 

Μην χάσετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε την τεχνητή νοημοσύνη Ιπποκράτης που διαθέτει το IRI Beyond και να τον ρωτήσετε ό,τι θέλετε να μαθετε για την υγεία σας και όχι μόνο!
Μοιράσου την πληροφορία: