Βιοσυντονισμός – Ιστορικό

Ο Βιοσυντονισμός είναι μια φυσική θεραπεία που χρησιμοποιεί ευεργετικές χαμηλές συχνότητες που είναι εγγενείς στο σώμα μας για να βοηθήσει τη φυσική επούλωση. Είναι ανώδυνο, χωρίς φάρμακα, ασφαλές και μη επεμβατικό και είναι απαλό ακόμη και για μικρά παιδιά και ηλικιωμένους. Τα μηχανήματα βιοσυντονισμού είναι πιστοποιημένα ασφαλή από την ΕΕ .
Η θεραπεία βιοσυντονισμού (BRT) εφευρέθηκε για πρώτη φορά στη Γερμανία το 1977 από τον Δρ Franz Morell και τον Erich Rashe. Είναι πλέον η κύρια εναλλακτική ιατρική στη Γερμανία και σε πολλά μέρη του κόσμου όπου η εναλλακτική θεραπεία αναγνωρίζεται και εφαρμόζεται ευρέως.
Η θεραπεία βιοσυντονισμού (BRT) είναι μια ήπια, μη επεμβατική, χωρίς φάρμακα και ανώδυνη θεραπεία που χρησιμοποιεί την επιστήμη της τεχνολογίας και τη σοφία του βελονισμού. Η μηχανή βιοσυντονισμού χρησιμοποιεί ταλαντώσεις συχνότητας που είναι χαμηλές, εντός ασφαλών περιοχών συχνοτήτων που είναι εγγενείς στο σώμα μας και απαντώνται φυσικά στη Γη για να επιφέρουν ισορροπία . Όλες οι μορφές ζωής εκπέμπουν συχνότητες δόνησης περίπου στα 10 Hz και τα κύτταρα μας ανταποκρίνονται καλά σε εύρος συχνοτήτων μεταξύ 1-23 Hz. Τα μηχανήματα βιοσυντονισμού είναι επίσης εξοπλισμένα με συχνότητες που αποτελούν εγγενές μέρος της διαδικασιας αποκαταστασης.

Μην χάσετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε την τεχνητή νοημοσύνη Ιπποκράτης που διαθέτει το IRI Beyond και να τον ρωτήσετε ό,τι θέλετε να μαθετε για την υγεία σας και όχι μόνο!
Μοιράσου την πληροφορία: