Τεράστια Πτώση στις Μετοχές της Pfizer

Οι μετοχές κατέρρευσαν ξαφνικά-Died Suddenly το πρωί της Τετάρτης, αφού η εταιρεία δήλωσε ότι τα έσοδα θα μπορούσαν να μειωθούν το επόμενο έτος-2024, κάτω από τις προσδοκίες των αναλυτών

Η Pfizer δήλωσε ότι τα έσοδα θα μπορούσαν να μειωθούν το επόμενο έτος, με τη συνεχή επιβράδυνση της ζήτησης για το εμβόλιο Covid-19 της φαρμακευτικής εταιρείας και τα συναφή προϊόντα-παρά τη παγκόσμια δαιμονισμένη προπαγάνδα που ακολούθησε την εκτόξευση ενός εργαστηριακού ιού κατά της ανθρωπότητας.

Η εταιρεία στοχεύει το 2024, έσοδα ύψους 58,5 δισ. έως 61,5 δισ. δολάρια, κάτω από τα 62,66 δισεκατομμύρια δολάρια που αναμένονταν από την Factset.

Η εταιρεία στοχεύει έσοδα ύψους 58 δισεκατομμυρίων έως 61 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το τρέχον έτος.

Οι μετοχές της Pfizer έχουν βυθιστεί φέτος, επειδή η εταιρεία προβλέπει ανακριβώς τις πωλήσεις του εμβολίου και των φαρμάκων Covid-19. Οι πωλήσεις των φαρμάκων είχαν τροφοδοτήσει την Pfizer κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αλλά η χρήση έχει πέσει δραματικά. Η Pfizer είδε τις μετοχές της να καταρρέουν στη διάρκεια του 2023-44%!

Τώρα τα στελέχη της εταιρίας ανάμεσά τους και ο διαβόητος Bourla αναζητούν σανίδα σωτηρίας στα φάρμακα για τον καρκίνο (separate cancer-drug business), ο οποίος γνωρίζει τρελές δόξες μετά την εκστρατεία εμβολιασμού των mRNA εμβολίων για τον COVID!

Οι μετοχές της Pfizer έχουν πέσει φέτος μετά τις υπερβολικά αισιόδοξες προβλέψεις πωλήσεων της εταιρείας για το εμβόλιο Covid-19 και τη θεραπεία Paxlovid-σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Jared S. Hopkins και Will Feuer στη The Wall Street Journal.

Η Pfizer δήλωσε ότι αναμένει περίπου 8 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα το επόμενο έτος από το εμβόλιο Covid-19 και τη θεραπεία του Paxlovid για το Covid.

Η εταιρεία αναμένει από αυτά τα προϊόντα να συνεισφέρουν περίπου 12,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα φέτος.

Ο επικεφαλής οικονομικός διευθυντής David Denton δήλωσε στους επενδυτές την Τετάρτη ότι ενώ η Pfizer δεν αναμένει ότι τα ποσοστά εμβολιασμού Covid-19 θα αλλάξουν πολύ από το τρέχον έτος, η εταιρεία ήθελε να μειώσει τις προσδοκίες.

Το εμβόλιο Covid-19 της Pfizer τροφοδοτούσε την εταιρία κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αλλά η χρήση του και άλλων φαρμάκων του Covid έχει πέσει.

Μην χάσετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε την τεχνητή νοημοσύνη Ιπποκράτης που διαθέτει το IRI Beyond και να τον ρωτήσετε ό,τι θέλετε να μαθετε για την υγεία σας και όχι μόνο!
Μοιράσου την πληροφορία: