Πολυκυματικός Ταλαντωτής MWO

Ο Πολυκυματικός Ταλαντωτής MWO είναι ένα συντονισμένο σύστημα αντήχησης, μια γεννήτρια πολύ-συχνοτήτων. Η βασική ιδέα για το αυθεντικό MWO προήλθε από τον Ρώσο επιστήμονα και πρωτοπόρο της βιοενέργειας, George Lakhovsky. Εμπνεύστηκε από τις θεωρίες του NicolaTesla, του εφευρέτη των τεχνικών των υψηλών συχνοτήτων και της υψηλής τάσης (high voltage). Η κινητήρια δύναμη πίσω από την έρευνά του ήταν η παθιασμένη επιθυμία του να βρεθεί η αιτία και κατά προέκταση η θεραπεία του καρκίνου. Ως εκ τούτου, οι θεωρίες και τα πειράματά του περιστράφηκαν γύρω από την λύση αυτού του προβλήματος.

Η Συμπαθητική Αντήχηση ή Δόνηση είναι ένα φαινόμενο κατά το οποίο το δονούμενο σώμα αντιδρά σε εξωτερικές δονήσεις με τις οποίες έχει μια αρμονική συμφωνία. Το ανθρώπινο σώμα έχει το ολόδικό του ενεργειακό σύστημα. Όταν αυτό το ενεργειακό σύστημα είναι εκτός ισορροπίας και ο τόνος του αλλάζει, οι κοινοί ήχοι δεν ταιριάζουν. Μπορεί κανείς να συγκρίνει το σώμα με μια ορχήστρα. Αν τα κοινά συστήματα δεν είναι ισοσταθμισμένα, η μουσική ακούγεται παράφωνη.

Ο GeorgesLakhovsky (1869 στην Ρωσία – 1942 στην Νέα Υόρκη, ΗΠΑ) ήταν ένας Ρώσος μηχανικός, επιστήμονας, συγγραφέας και ανεξάρτητος ερευνητής, εφευρέτης. Η ανεξαρτησία του έδωσε την ελευθερία να πειραματιστεί με νέες και φρέσκιες ιδέες, χωρίς να ενταχθεί στο δόγμα του κατεστημένου. Ο Lakhovsky ήταν άριστος γνώστης τόσο της μηχανικής όσο και της βιολογίας και ήταν ακριβός αυτός ο συγκερασμός των δύο αυτών επιστημών που τον κατεύθυνε και τον βοήθησε να αποδείξει τις θεωρίες του. Είχε ήδη καθιερωθεί από το 1920 ότι υπάρχουν αόρατες ακτινοβολίες που βομβαρδίζουν συνεχώς τη Γη. Ο Lakhovsky γνώριζε ότι αυτά τα εξαιρετικά βραχέα κύματα, ήταν αυτά που μας έδωσαν την ζωή και είναι αυτά τα βραχέα κύματα που την συντηρούν. Η κινητήρια δύναμη πίσω από την έρευνά του ήταν η παθιασμένη επιθυμία του να βρεθεί η αιτία και κατά προέκταση η θεραπεία του καρκίνου. Ως εκ τούτου, οι θεωρίες και τα πειράματά του περιστράφηκαν γύρω από την λύση αυτού του προβλήματος.

Τα όργανα στο ανθρώπινο σώμα έχουν το καθένα τον δικό τους ρυθμό ταλαντώσεως. Σε ένα υγιές σώμα αυτοί οι διαφορετικοί ρυθμοί ταλαντώσεως είναι σωστά συγχρονισμένοι. Το ανθρώπινο σώμα είναι μια τέλεια μπαταρία, επιδεκτικό στα κοσμικά ή μαγνητικά ρεύματα που υπάρχουν πάντοτε παρόντα, αν και αόρατα από το ανθρώπινο μάτι, στο Σύμπαν. Στο Ενεργό-Πληροφοριακό Σύμπαν.

Τα 70 τρισεκατομμύρια κύτταρα στο ανθρώπινο σώμα, είναι σαν μικρές υγρές μπαταρίες που λειτουργούν ιδανικά με τάση 70 χιλιοστά του βολτ. Όταν η τάση πέσει στα 50 χιλιοστά του βολτ ο άνθρωπος είναι ήδη άρρωστος, είτε είναι εκδηλωμένη η ασθένεια, είτε όχι. Στα 15 χιλιοστά του βολτ ο άνθρωπος έχει ήδη καρκίνο! Η μεμβράνη του κυττάρου δρα ως μονής κατεύθυνσης ανορθωτής, που μετατρέπει τον μαγνητικό παλμό της γης σε Ενέργεια Ηλεκτρικού Δυναμικού, που «φορτίζει τα κύτταρα μας».

Αυτή η Ενέργεια προωθεί τον μεταβολισμό του κυττάρου και βοηθά στην καλύτερη οξυγόνωση, την παραγωγή του ATP και την συνολική απορρόφηση των βασικών στοιχείων της διατροφής στο κύτταρο και στην αποβολή των αποβλήτων από το κύτταρο. Χωρίς αυτήν την Ενέργεια η τάση του κυττάρου εξασθενεί και εγκαθίσταται η ασθένεια. Κάθε όργανο στο σώμα δονείται με την δική του συχνότητα.

Καθόσον όλα βασίζονται σε ηλεκτρικά σήματα, οποιαδήποτε κατάρρευση του ηλεκτρικού συστήματος του ανθρώπινου σώματος, είναι πραγματικό πρόβλημα.

Ανεβάζοντας την συχνότητα της ταλαντώσεως κάθε ατόμου του σώματος, αυξάνουμε τον βαθμό στον οποίο το ανοσοποιητικό σύστημα λειτουργεί καθώς και την εξουδετέρωση των τοξινών που το σώμα μας προσπαθεί να απαλλαγεί από αυτές. Οι κβαντικές μεταβολές (δονήσεις) που απαρτίζουν την μνήμη των κυττάρων του σώματος μας αρχίζουν να δημιουργούν διαφορετικές «μνήμες».

Αυτός ο τύπος αναπρογραμματισμού της συχνότητοςεπιτρέπει στο σώμα να θυμάται την φυσική αποτελεσματικότητα του ανοσοποιητικού συστήματος και να αναγεννιέται στο 100% της αρχικής του καταστάσεως.

Ο Lakhovsky έθεσε το αξίωμα ότι όλα τα ζωντανά κύτταρα (φυτά, άνθρωποι, βακτήρια, παράσιτα κλπ.) διαθέτουν ιδιότητες που κανονικά έχουν σχέση με ηλεκτρονικά κυκλώματα. Αυτές οι ιδιότητες περιλαμβάνουν αντίσταση, χωρητικότητα και αυτεπαγωγή. Αν αυτές οι τρείς ηλεκτρικές ιδιότητες ρυθμιστούν σωστά, θα προκαλέσουν την επαναλαμβανόμενη δημιουργία της ταλάντωσης υψηλής συχνότητας ημιτονοειδών κυμάτων, όταν συντηρείται από μια μικρή, σταθερή εξωτερική παροχή Ενέργειας της σωστής συχνότητας. Αυτό το φαινόμενο αποκαλείται συντονισμός.

Τα όργανα στο ανθρώπινο σώμα έχουν το καθένα τον δικό τους ρυθμό ταλαντώσεως. Σε ένα υγιές σώμα αυτοί οι διαφορετικοί ρυθμοί ταλαντώσεως είναι σωστά συγχρονισμένοι. Το ανθρώπινο σώμα είναι μια τέλεια μπαταρία, επιδεκτικό στα κοσμικά ή μαγνητικά ρεύματα που υπάρχουν πάντοτε παρόντα, αν και αόρατα από το ανθρώπινο μάτι, στο Σύμπαν. Στο Ενεργό-Πληροφοριακό Συμπαν.

Ο Πολυκυματικός Ταλαντωτής (MWO) του Lakhovsky παράγει ΕΝΑΝ ΩΚΕΑΝΟ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ όπου κάθε ζωντανό κύτταρο ανθρώπου, ζώου η φυτού βρίσκει την δικιά του ιδιοσυχνότητα, άρα και την υγεία!

Από: Ευφροσύνη Παπακωνσταντίνου

Μην χάσετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε την τεχνητή νοημοσύνη Ιπποκράτης που διαθέτει το IRI Beyond και να τον ρωτήσετε ό,τι θέλετε να μαθετε για την υγεία σας και όχι μόνο!
Μοιράσου την πληροφορία: