Κάνναβινοειδή και Υγεία

Επισκεφθείτε το site cannabisbooks.gr και δείτε σειρά βιβλίων για τα κανναβινεοιδή με εκπαιδευτικό χαρακτήρα

Μια μοναδική  σειρά βιβλίων για τον κόσμο των κανναβοειδών που εξερευνά τις διάφορες πτυχές αυτού του σπουδαίου φυτού.

Οι αναγνώστες «από την ιστορική σημασία της κάνναβης έως τις σύγχρονες εφαρμογές της, θα ανακαλύψουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά της, τα πιθανά θεραπευτικά οφέλη της και τις προοπτικές που ανοίγονται. Θα γνωρίσουν  την επιστημονική έρευνα που έχει γίνει γύρω από την κάνναβη και τις πιθανές θεραπευτικές της εφαρμογές και θα ανακαλύψουν  πώς τα κανναβινοειδή, όπως η THC και η CBD, αλληλεπιδρούν με το ενδοκανναβινοειδές σύστημα του ανθρώπινου σώματος, επηρεάζοντας διάφορες φυσιολογικές διεργασίες.

Επιπλέον θα βρουν  διαθέσιμες μελέτες που αναφέρονται στις θεραπευτικές προοπτικές των κανναβινοειδών.
Από την αντιμετώπιση του χρόνιου πόνου και των νευρολογικών παθήσεων, μέχρι την ανακούφιση από το άγχος και την αντιμετώπιση των παρενεργειών της χημειοθεραπείας, η κάνναβη παρουσιάζει μεγάλη δυναμική στον τομέα της θεραπευτικής.
Με την εξέλιξη της έρευνας και την επέκταση των νομικών πλαισίων, η κάνναβη ανοίγει νέους ορίζοντες για την θεραπευτική της χρήση.
Τα βιβλία της σειράς είναι:
1. ΚΑΝΝΑΒΙΝΟΕΙΔΗ, ΥΠΟΔΟΧΕΙΣ ΚΑΝΝΑΒΙΝΟΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΜΑ
2. ΚΑΝΝΑΒΙΝΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΔΕΡΜΑ
3. ΚΑΝΝΑΒΙΝΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΠΟΝΟΣ
4. ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΗΣ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΙΔΙΟΛΗΣ
5. ΚΑΝΝΑΒΙΝΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΝΕΥΡΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ
6. ΚΑΝΝΑΒΙΝΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΝΟΣΙΑ
Μην χάσετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε την τεχνητή νοημοσύνη Ιπποκράτης που διαθέτει το IRI Beyond και να τον ρωτήσετε ό,τι θέλετε να μαθετε για την υγεία σας και όχι μόνο!
Μοιράσου την πληροφορία: