Η κ. Παρδαλώνη σε Νέες Περιπέτειες (σχεδόν εγκώμιον) – Νίκος Καραβέλος

Η Ιατρός κ. Παρδαλώνη βγήκε και είπε:
“Εμείς δεν είπαμε ποτέ ότι το εμβόλιο δεν κάνει παρενέργειες…”.
Ούτε είπαν στον καλόπιστο (ας σκεφτόταν) ότι το εμβόλιο χορηγείτο μαζικά, χωρίς να έχει λάβει οριστική άδεια.
Ούτε είπαν στον ανύποπτο (ας υποψιαζόταν) ότι το άθλιο σκεύασμα ενός άθλιου αγράμματου κτηνίατρου καπιταλιστή, είχε λάβει μόνο άδεια υπό όρους, και δεν είχαν ολοκληρωθεί οι μελέτες.
Ούτε είπαν στον καλοπροαίρετο (ας πρόσεχε), ότι οι ίδιες οι γκραν γκινιόλ εταιρίες εμβολίων δεν συνιστούσαν το δηλητήριο τους στα παιδιά κάτω των 16-18 ετών. Κι αυτός, τα οδηγούσε τα παιδιά του στον κίνδυνο, γιατί του το συνιστούσε, λέει, ο/η γιατρός του. Γιατί οι εταιρίες φοβούνταν σοβαρές αγωγές σε βάρος τους , όχι φυσικά στην Ελλάδα του μητσοτακικού κασσελακισμού, που η δικαιοσύνη παράγει ύπνο, αλλά σε χώρες που η αντίστοιχη, έχει πιθανότητες να ξυπνήσει!
Ούτε είπαν στον λάτρη της επιστήμης (ας διάβαζε) ότι τα φρανκεστάϊν πειράματα των ψυχοπαθών κι των ανώμαλων διαδόχων του Μένγκελε, δεν είναι επιστήμη, αλλά επιστημονική αγυρτεία, φτηνή προπαγάνδα για τα φράγκα και, φυσικά, ναζισμός.
Ούτε είπαν στον επίσης καλόπιστο οπαδό κάποιου κόμματος που έχει θεοποιήσει την επιστήμη και όχι την λογική, (ας ανοίξει επιτέλους το μάτια του- ο κ. Κουτσούμπας δεν είναι ΕΑΜ), ότι οι ηγέτες της πρώην Αριστεράς κατάντησαν, εκείνη την ζοφερή περίοδο, να είναι τρισχειρότεροι κι από τον κ. Μητσοτάκη, καθώς συναγωνίζονταν μεταξύ τους σε ημιγυμνισμό (αποκάλυψη μπράτσου), για να διαφημίσουν τηλεοπτικώς τις εμβολιοβελόνες του κ. Μπουρλά!
Ούτε είπαν, και μάλιστα απειλούσαν όσους το έλεγαν, ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι φασισμός! Ούτε ρίγησαν όταν όσοι αντιστάθηκαν κυνηγήθηκαν απηνώς! Ούτε είπαν ότι οι επιτροπές των λοιμωξιολόγων δεν συνέτασσαν μελέτες και ότι ποτέ αυτές δεν προσκομίστηκαν στα δικαστήρια, όταν ζητήθηκαν, κι ότι απλώς προσυπέγραφαν κυβερνητικές αποφάσεις , ως μη όφειλαν.
Ούτε είπαν ότι, ήδη, ο καλόπιστος κόσμος (δεν έπρεπε να είναι) βασανίζεται από τα προβλήματα των εμβολίων, με παρενέργειες που πλέον γίνονται ανεξέλεγκτες. Αιφνίδιοι θάνατοι και άλλα πολλά σοβαρά, που συνομολογούνται πλέον, εννοείται “έξω”. Γιατί “μέσα”, ακόμη πλανάται τάφου σιγή. Γιατί εκείνοι που παρέσυραν τον κόσμο έχουν ωφεληθεί και οι παρασυρμένοι κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους, γιατί τρέμουν να παραδεχτούν ότι έκαναν λάθος! Απόδειξη ότι κανένας πλέον (πλην των ηλιθίων) δεν εμβολιάζεται και ότι η κ. Παρδαλώνη έχει πάρει πάλι τις ρούγες να ξεφτιλίζεται, διαφημίζοντας τα εμβόλια.
Είπε, λοιπόν, η ιατρός μας, μεταφέροντας την έγχρωμη φαιδρότητα της, όπως η χελώνα μεταφέρει το καβούκι της και η γκαμήλα τις καμπούρες της, ότι αυτή και το ιατρικό συνάφι της δεν είπαν ποτέ ότι τα εμβόλια δεν κάνουν παρενέργειες.
Μόνο που λησμόνησε ότι οι εμφανίσεις της στο “γυαλί “είναι τόσες πολλές, που για να τις εξαφανίσεις θα πρέπει να εξοντώσεις τα δύο τρίτα των ανθρώπων και το ενενήντα τοις εκατό των εκπομπών που αποτύπωσαν στον αιώνα, τα κακαρίσματα και την μουτσούνα της.
Μην χάσετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε την τεχνητή νοημοσύνη Ιπποκράτης που διαθέτει το IRI Beyond και να τον ρωτήσετε ό,τι θέλετε να μαθετε για την υγεία σας και όχι μόνο!
Μοιράσου την πληροφορία: