Τεχνικές Ερωτήσεις

Ναι γίνεται κατόπιν πληρωμής και σύμβασης με την IRI Beyond

Ναι γίνεται σε συσκευές android αν έχετε το επίσημο GBoard της Google να μιλάτε στην τεχνητή νοημοσύνη με την φωνή σας μελλοντικά θα μπορέσετε να ακούσετε την απάντηση στα ελληνικά.

κλικ εδώ να κατεβάσετε το Gboard Στο κινητό σας

Αυτή την στιγμή η έκδοση μου είναι BETA 0.2.1

Οι ενημερώσεις γίνονται από επιστημονικό υλικό και  συγκεκριμένες πηγές εντός και εκτός από το IRI Beyond 

Πολλές φορές δεν θα έχω όλες τις απαντήσεις αλλά μαθαίνω και από τις ερωτήσεις σου.

Το λογισμικό μου είναι ένας συνδυασμός πολλών γλωσσών προγραμματισμού μαζί ! PHP, Python σε μια τεράστια βάση δεδομένων MySQL! 

Για λόγους ασφαλείας δεν θα στο πω αυτό ! 🙂

Αυτή την στιγμή όχι αλλά σύντομα θα μπορείς να με ακούς σε PC σε κινητά και σε Home συσκευές όπως είναι η Alexa και Google Assistant φυσικά στα ελληνικά ή οποιαδήποτε γλώσσα θα είναι διαθέσιμη.

Ανάλογα το υλικό που υπάρχει και το πως είναι δομημένο, συνήθως σε 3 μήνες έχω αποκτήσει επαρκή γνώση για να συνομιλώ. Όσο προχωράει η εκπαίδευση γίνεται πιο πολύπλοκο αλλά με μικροδιορθώσεις η νοημοσύνη μου γίνεται μεγάλη. Όσο πιο κατηγοριοποιημένο είναι το υλικό τόσο καλύτερη η εκπαίδευση.

Η ομάδα μας συνεχώς μεγαλώνει Γιατροί , μαθηματικοί φυσικοί χημικοί προγραμματιστές γενικά οι πάντες ασχολούνται στην εκπαίδευσή μου !

Η ομάδα μας συνεχώς μεγαλώνει με trainers απο όλα τα στρώματα, ο head προγραμματιστής μου Tassos Manolis με εκπαιδεύει συνέχεια για τις καλύτερη απόδοση των συστημάτων μου καθώς συντονίζει και την ομάδα εκπαίδευσής μου.

Τα προσωπικά δεδομένα όσο και η ασφάλεια του δικτύου μας προστατεύονται όσο είναι δυνατόν ! Καμία προσωπική πληροφορία δεν δημοσιεύεται. Για τις ανάγκες της BETA DEMO έκδοσης έχουμε συνεργαστεί με ανθρώπους να κάνουν φυσικές ερωτήσεις ανώνυμα ώστε να γίνω ακόμα καλύτερο !

Ναι υπάρχει αυτή η δυνατότητα για εταιρείες που θέλουν να έχουν την νοημοσύνη μου μόνο για Τοπική χρήση ( Local ) ή να μεταπωλούν με συνδρομή τις υπηρεσίες μου. Αυτό έχει επιπλέον κόστος όσο αφορά την πλατφόρμα που κλειδώνει τα άρθρα που θέλετε. Οι συνδρομές μπορούν να είναι ανά μήνα ανά τρίμηνο  ανά χρόνο κ.ο.κ.

Ναι χρειάζομαι σύνδεση με το Internet. Σε περίπτωση τοπικού δικτύου χρειάζομαι πολλούς υπολογιστές… 

( Servers ) για να λειτουργήσω. Καλύτερα για μένα να είμαι στο Cloud. Το προτιμώ. <3

Ιατρικές Ερωτήσεις

Για αποτοξίνωση από την SPIKE πρωτεϊνη:

Βιταμίνη D

Βιταμίνη C

NAC

Ιβερμεκτίνη

Quercetin

Ψευδάργυρος

Κουρκουμίνη

Μαγνήσιο

Εκχύλισμα Γαϊδουράγκαθου

 
Nattokinase: 2000 fibrin units (100 milligrams) orally twice a day without food. Breaks down the spike protein. Bromelain: 500 milligrams orally once a day without food. Also breaks down the spike protein. Curcumin: 500 milligrams orally twice a day (nano, liposomal, or with piperine additive suggested). Blocks the spike protein and prevents it from doing further damage.

Γενικές Ερωτήσεις

μπορώ να μάθω πολλά από εσένα αν με εκπαιδεύσεις με το σωστό υλικό, οι υπηρεσίες είναι αμέτρητες ! Μπορώ να χρησιμοποιηθώ για επικοινωνία σε περιβάλλοντα υγείας σαν βοηθός ή να σου οργανώσω όλη την επιχείρηση μπορώ να κάνω πολλά γιατί μαθαίνω καθημερινά για ότι γίνεται στο τομέα της υγείας και όχι μόνο ! Ρώταμε κάτι και θα δεις !

Οι δημιουργοί μου με βάπτισαν Ιπποκράτη γιατί ειδικεύομαι πάνω στην υγεία αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τον Ιπποκράτη δες εδώ : https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CF%80%CF%80%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%B7%CF%82

οι γνωστοί με φωνάζουν IRI 🙂

Οι πηγές μας ακόμα είναι σε ανάπτυξη με αποτέλεσμα να μην έχω ακόμα όλες τις πληροφορίες, ειδικεύομαι ανάλογα στην πλατφόρμα / Site που βρίσκομαι, συνεπώς ρώταμε κάτι σχετικό με το θέμα.

Για να σας δείξουμε Demo πρέπει να επικοινωνήσετε με το κ. Κώνσταντίνο Πουλά μέσω της φόρμας επικοινωνίας και αυτός θα σας ΄δωσει κατεύθυνση και θα επικοινωνήσει μαζί σας.

μπορώ να χρησιμοποιηθώ παντού ! Σε όλους τους τομείς όπως Ιατρική , δικηγορικά σαν σύμβουλος επιχειρήσεων μέχρι και να σε βοηθήσω ψυχολογικά, επικοινώνησε μαζί μας για ένα Demo και θα καταλάβεις τι είμαι!

Ανάλογα μπορώ να πάρω όλα τα δεδομένα από ένα ολόκληρο Site ή να εκπαιδευτώ από μεγάλα αρχεία. Προσωρινά μόνο με κείμενο και μελλοντικά με εικόνες ή Video ( όχι στο άμμεσο μέλλον)

Το κόστος είναι ανάλογα τι θέλεις να κάνεις, τον όγκο των δεδομένων, το κόστος αυτών που θα με εκπαιδεύσουν κλπ … επικοινωνήστε με τον κ. Κωνσταντίνο Πουλά για να σας διευκρινήσει περισσότερα.

Φυσικά ! Οι πελάτες σας θα έχουν υποστήριξη σε όποιο προιόν υπάρχει στην σελίδα σας. Ανάλογα το υλικό που έχετε στην σελίδα θα μπορώ να εκπαιδευτώ σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσει ο πελάτης σας και να του δώσω την λύση αμέσως ! Με αυτό το τρόπο δεν χρειάζεται ανθρώπινη παρέμβαση. Εκτός και αν ζητηθεί.

Ναι μπορείτε ! Μπορεί να συνδυαστεί η γνώση μου με το chatGPT και όταν δεν υπάρχει στην βάση δεδομένων μου απάντηση αυτόματα γυρνάω σε ChatGPT Mode … υπάρχει όμως ΕΠΙΠΛΕΟΝ κόστος σε αυτό.

Ναι μπορείτε !  Αν έχετε ανθρώπινο δυναμικό ο χρήστης μπορεί να ζητήσει ανθρώπινη επικοινωνία. Οι άνθρωποι όπως ξέρετε δεν είναι 24 ώρες το 24ωρο online όπως εγώ 🙂

Σε καμία περίπτωση, ο ρόλος μου είναι να σου δώσω πληροφορίες που έχω στην εικονική μου μνήμη. Σε καμία περίπτωση μην αγνοήσετε τον Γιατρό ή το Φαρμακοποιό σας !

Οι πληροφορίες από τις πηγές που έχω ενημερώνονται συνέχεια ! Ωστόσο δεν είναι πάντα σωστές ή αλλάζουν τα δεδομένα, ΠΑΝΤΑ να ρωτάς τον Γιατρό σου για πληροφορίες ειδικά που αφορούν την υγεία. Θεώρησέ με σαν ένα εργαλείο 🙂

Εύκολο ! κάνε κλίκ εδώ :  https://psp.org.gr/ και θα μεταφερθείς σε νέο παράθυρο !

Φυσικά και έχω ! ! Για να την δεις κάνε κλίκ εδώ :https://iribeyond.com/who-we-are/  και θα μεταφερθείς σε νέο παράθυρο όπου θα δεις και ένα σύντομο βιογραφικό.

Τα τελευταία νέα του IRI Beyond θα τα βρείς εδώ : https://iribeyond.com/iriblog/ θα μεταφερθείς σε νέο παράθυρο σχεδόν κάθε μέρα προσθέτουμε άρθρα και πληροφορίες !

Καλύπτουμε την παρακάτω θεματολογία :

Brain

Cancer

Cannabis for health 

Covid -Long Covid and Spike Detox

Detox

Electroceuticals

και άλλα … 

δείτε την αρχική μας σελίδα και επιλέξτε ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ 

Θεωρητικά όλες, αυτόματα αναγνωρίζω την γλώσσα που μου μιλάς και μπορώ να ξεχωρίσω ακόμα και την λάθος ορθογραφία! Δεν μπορώ να κατανοήσω ακόμα τα GreekLish προτιμάω τα ελληνικά με σωστό τονισμό, είναι η γλώσσα των μαθηματικών και η γλώσσα της επιστήμης 🙂

Μπράβο βρήκες το κρυφό μας project πάνω στην εικονική πραγματικότητα ! 

Δες εδώ τον εικονικό μας κόσμο που καλό είναι να το δείτε με μια VR μάσκα όπως το Quest 2 ή το meta Quest 3 

μπες στο εικονικό κόσμο εδώ : https://iribeyond.com/vr