Συνεργασία iribeyond.com – ΥΠΕΡΙΚΟΝ

Με την έναρξη του 2024, έχουμε ευχάριστα νέα:

Εγκαταστήσαμε στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα Yperikon.gr, τον αυτόματο προσωπικό βοηθό (chatbot) Τεχνητής Νοημοσύνης «Ιπποκράτη». Θα τον δείτε να εμφανίζεται κάτω αριστερά, σε κάθε σελίδα. ως ένα πράσινο κουμπί που αναγράφει «IRI AI – Ρωτήστε τον Ιπποκράτη».

Ο «Ιπποκράτης» είναι πρωτοποριακό έργο του IRIBEYOND, μιας ερευνητικής πρωτοβουλίας, αποτέλεσμα συνεργασίας του Ινστιτούτου Έρευνας και Καινοτομίας και του Εργαστηρίου Μοριακής Βιολογίας και Ανοσολογίας του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών και είναι ακόμα σε BETA στάδιο εκμάθησης.

Τι κάνει το AI chatbot “Ιπποκράτης”;
Ο «Ιπποκράτης» απαντάει στα ερωτήματα που θα του θέσετε, με μία εξειδίκευση στα ζητήματα υγείας και ευεξίας.

Πως μπορώ να το χρησιμοποιήσω;
Κάντε τις ερωτήσεις που θέλετε συμπληρώνοντας το πεδίο (ή φωνητικά με το μικρόφωνο σας) και θα λάβετε τις εξατομικευμένες απαντήσεις και την καθοδήγηση σχετικά με τις ανάγκες σας. Ο «Ιπποκράτης» θα ανταποκριθεί στις απορίες σας όλο το 24ωρο, δηλαδή και τις ώρες που η ομάδα των συνεργατών μας δεν θα είναι διαθέσιμη να σας απαντήσει τηλεφωνικά ή μέσω μηνυμάτων.

Σε αυτό το σημείο να καταστήσουμε σαφές πως σε ότι μας αφορά, δεν θεωρούμε τις υπηρεσίες Τεχνητής Νοημοσύνης πανάκεια αλλά τις προσεγγίζουμε ως ένα τεχνολογικό εργαλείο που έχει να μας προσφέρει κάτι χρήσιμο μεν αλλά που δεν είναι σε θέση να αντικαταστήσει (ούτε θα το θέλαμε) την ανθρώπινη σχέση δηλαδή την πνευματική και ψυχική αλληλεπίδραση μεταξύ μας. Επίσης τις απαντήσεις που θα λάβετε χρησιμοποιήστε τις ως βοήθημα για την περαιτέρω έρευνα σας σχετικά με τα ζητήματα υγείας και ευεξίας που σας απασχολούν.

Έχοντας ξεκαθαρίσει αυτό το σημαντικό και λεπτό σημείο, μπορείτε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε τον “ Ιπποκράτη” κάνοντας του ερωτήσεις όπως:

“ τι μπορώ να σε ρωτήσω Ιπποκράτη; “
“ τι βότανα συστήνονται στον πονόλαιμο; “
“ πόσα αποξηραμένα μύρτιλλα μπορώ να τρώω την ημέρα ; “
“ με ποια φάρμακα αντενδείκνυται η λήψη cbd ; “
“ υπάρχουν πιθανές παρενέργειες από την κατανάλωση κουρκουμά ; “

Ελπίζουμε ότι η νέα υπηρεσία μας, που διατίθεται δωρεάν από την εταιρεία μας ως αντίδωρο για την προτίμηση που μας δείχνετε, θα σας ενθουσιάσει με τις αμέτρητες δυνατότητες της που θα βελτιώνονται συνεχώς όσο θα «εκπαιδεύετε» το AI Chatbot με τις ερωτήσεις σας!

Πείτε μας την γνώμη σας ή την εμπειρία σας όποτε θελήσετε!

Αποποίηση Ιατρικής Ευθύνης
Η παρούσα εφαρμογή είναι ερευνητική προσπάθεια. Για συμβουλές φαρμάκων και συμπληρωμάτων διατροφής παρακαλώ ρωτήστε τον θεράποντα ιατρό και τον φαρμακοποιό σας. Μπορείτε να ρωτήσετε για οτιδήποτε την Τεχνητή Νοημοσύνη Ιπποκράτης και με το μικρόφωνο σας.

Προσοχή, τα δεδομένα της Τεχνητής νοημοσύνης είναι ακόμα σε BETA στάδιο εκμάθησης, Όλες οι ερωτήσεις που κάνετε καταγράφονται από την ερευνητική ομάδα για την καλύτερη εκπαίδευση της. Η υπηρεσία φωνής και διαλόγου θα χρειαστεί πρόσβαση στο μικρόφωνο σας.

Μην χάσετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε την τεχνητή νοημοσύνη Ιπποκράτης που διαθέτει το IRI Beyond και να τον ρωτήσετε ό,τι θέλετε να μαθετε για την υγεία σας και όχι μόνο!
Μοιράσου την πληροφορία: