Κύπρος: Νέο βίντεο από την Μονή των σκανδάλων – Κουβαλούσαν κρυφά βαρύ αντικείμενο που θυμίζει χρηματοκιβώτιο

Οι κινήσεις και η στάση του σώματος τους, καταμαρτυρούν πως μεταφέρουν ένα αρκετά βαρύ αντικείμενο

Νέες εικόνες έρχονται στην δημοσιότητα από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας της Μονής Αββακούμ της Κύπρου και δείχνουν έναν μοναχό μαζί με μία γυναίκα.

Οι κινήσεις και η στάση του σώματος τους, καταμαρτυρούν πως μεταφέρουν ένα αρκετά βαρύ αντικείμενο που θυμίζει χρηματοκιβώτιο. Σε κάποια στιγμή μάλιστα πέφτει στο έδαφος το λευκό πανί, με το οποίο ήταν σκεπασμένο το αντικείμενο και τα δύο πρόσωπα σταματούν για να το κρατήσουν καλύτερα να μην τους πέσει. Διασχίζουν το πλακόστρωτο δίπλα από το εκκλησάκι της Μονής και χάνονται στο βάθος.

Στη συνέχεια και από διαφορετική λήψη, τα 2 αυτά πρόσωπα, κρατώντας πάντα το βαρύ αντικείμενο προχωρούν, αλλά χάνουν κάποια στιγμή την ισορροπία τους και καταβάλλοντας προσπάθεια ξαναβρίσκουν τον βηματισμό τους. Στις 12 και 16, ένα λεπτό αργότερα δηλαδή, και πάλι από διαφορετική λήψη του κλειστού κυκλώματος, φαίνεται να προσεγγίζει το σημείο ένα όχημα, καθώς αυτό μαρτυρούν οι προβολείς του. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα διακρίνεται το πίσω μέρος ενός μαύρου οχήματος τύπου βαν το οποίο κινείται στο στενό δρομάκι με την όπισθεν.

Έπειτα καταγράφεται η φιγούρα ενός μοναχού να κατευθύνεται προς το σημείο που μόλις κάποια δευτερόλεπτα προηγουμένως διακρινόταν το όχημα. Ο μοναχός περνά με γρήγορο βηματισμό από το σημείο και χάνεται. Το βαν, το οποίο συμπεραίνεται ότι είχε κάνει επαναστροφή, επανεμφανίζεται στις 00:17 να διασχίζει το στενό δρομάκι της Μονής και φτάνει πολύ κοντά στο εκκλησάκι.

Τα γεγονότα που εκτυλίσσονται λίγο μετά τα μεσάνυχτα στις 23 Φεβρουαρίου μέσα στις εικόνες του κλειστού κυκλώματος δεν είναι καθόλου άσχετα με τους διαλόγους και τις καταγγελλόμενες ραδιουργίες των 2 μοναχών και τρίτου προσώπου, που είδαν ήδη το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα. Οπως προκύπτει από τις συνομιλίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, στις 22 Φεβρουαρίου και όταν πια τα πιο πάνω πρόσωπα είχαν αντιληφθεί ότι οι ενέργειες τους είχαν φθάσει στα αυτιά του Μητροπολίτη, ήθελαν πάση θυσία, να διαφυλάξουν την ασφάλεια του χρηματοκιβωτίου.

Στις μεταξύ τους στιχομυθίες τους, μία μέρα πριν την καταγραφή των εικόνων που παρακολουθούμε, φέρονται μεταξύ άλλων να ήθελαν να σκάψουν στο έδαφος, να σπάσουν τοίχους και στη συνέχεια να καλύψουν το χρηματοκιβώτιο με ερμάρια. Στις ιδέες των Πορφύριου και Νεκτάριου ήταν και το δωμάτιο της μητέρας του τελευταίου, η οποία διέμενε στο χώρο της Μονής, σε κατάλυμα που βρισκόταν σε ύψωμα και στο οποίο φέρεται να βρέθηκε τελικά το περιβόητο χρηματοκιβώτιο με το μεγάλο χρηματικό ποσό.

Μην χάσετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε την τεχνητή νοημοσύνη Ιπποκράτης που διαθέτει το IRI Beyond και να τον ρωτήσετε ό,τι θέλετε να μαθετε για την υγεία σας και όχι μόνο!
Μοιράσου την πληροφορία: