Εμβολιάστε σχεδόν 38.000 παιδιά (με εκατοντάδες σοβαρές παρενέργειες),  για να σταματήσετε μια νοσηλεία Covid

 

Σωστά διαβάσατε. 38.000 προς 1, στην καλύτερη. Χωρίς να υπολογίζονται οι παρενέργειες. Ωστόσο, τα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων ΑΚΟΜΑ πιέζουν αυτά τα παιδιά. Για να σταματήσει ένα σοβαρό κρούσμα Covid σε παιδιά ηλικίας 5-15 ετών, περίπου 38.000 παιδιά θα πρέπει να λάβουν δόση mRNA εμβόλια Covid, βρήκαν Βρετανοί ερευνητές.

Η έκθεση θα πρέπει να είναι ο τελευταίος θάνατος για τις προσπάθειες να δοθούν στους νέους βολές mRNA, τις οποίες οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν σταματήσει ακόμη. Αγνοώντας οποιεσδήποτε άλλες παρενέργειες, η μυοκαρδίτιδα που προκαλείται από το εμβόλιο μόνο σε παιδιά και εφήβους υπερτερεί κάθε πιθανού οφέλους.

Για άτομα ηλικίας 16-74 ετών, τα αποτελέσματα ήταν ελάχιστα καλύτερα. Τα εμβόλια ήταν μόνο περίπου 30 τοις εκατό αποτελεσματικά κατά της νοσηλείας ή του θανάτου (όχι της μόλυνσης). Και περίπου 15.000 ενήλικες θα χρειαζόταν να «εμβολιαστούν πλήρως» για να αποφευχθεί ένα «σοβαρό κρούσμα».

Τα ευρήματα προέρχονται από μια τεράστια μελέτη νοσηλειών και θανάτων από Covid στη Βρετανία το καλοκαίρι του 2022. Το Lancet, ένα κορυφαίο ιατρικό περιοδικό, δημοσίευσε τη μελέτη τον περασμένο μήνα.

Οι ερευνητές, που είναι υπέρ του τρύπημα, ανέφεραν τα ευρήματά τους με έναν ασυνήθιστο τρόπο, πιθανώς για να προσπαθήσουν να κρύψουν πόσο αναποτελεσματικές ήταν οι βολές σε άτομα κάτω των 75 ετών. Αλλά μετά από προσεκτική εξέταση, η εφημερίδα αποκαλύπτει την αλήθεια.

Δεν μπορούν να αμφισβητηθούν τα θετικά στοιχεία της μελέτης – ακόμα κι αν μπορεί να είναι το πώς παρουσιάζει τα ευρήματά της.

Η Health Data Research UK, μια ανεξάρτητη φιλανθρωπική ομάδα που είναι «το εθνικό ινστιτούτο του Ηνωμένου Βασιλείου για την επιστήμη δεδομένων υγείας», τη χρηματοδότησε.

Οι ερευνητές συνδύασαν τα αρχεία εμβολιασμού, νοσηλείας και θανάτου για σχεδόν όλους 5 ετών και άνω από την Αγγλία, τη Βόρεια Ιρλανδία, τη Σκωτία και την Ουαλία – σχεδόν 70 εκατομμύρια άνθρωποι συνολικά, συμπεριλαμβανομένων πάνω από 9 εκατομμύρια παιδιά ηλικίας 5-15 ετών.

Στη συνέχεια, οι ερευνητές συνέκριναν «σοβαρές περιπτώσεις» Covid σε «πλήρως εμβολιασμένα» και «υποεμβολιασμένα» παιδιά και ενήλικες από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο του 2022. Ουσιαστικά, οποιοσδήποτε ενήλικας κάτω των 75 ετών που δεν είχε λάβει τρία εμβόλια πριν από την έναρξη της μελέτης ονομάστηκε υποεμβολιασμένος. (Για τα παιδιά, οι κανόνες ήταν λίγο πιο δύσκολοι.)

Μετά την προσαρμογή των παραγόντων κινδύνου, οι ερευνητές ισχυρίστηκαν ότι ο «υποεμβολιασμός» είχε οδηγήσει σε περίπου 200 επιπλέον νοσηλεύσεις το καλοκαίρι του 2022 σε παιδιά 5-15 ετών.

(Τεχνικά, ο ορισμός του «σοβαρού κρούσματος» περιελάμβανε τον θάνατο. Αλλά οι θάνατοι παιδιών από τον Covid στη Βρετανία είναι εξαιρετικά σπάνιοι. Λιγότεροι από 100 σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια των πρώτων τριών ετών του Covid, σύμφωνα με αυτήν την έκθεση της βρετανικής κυβέρνησης. Έτσι τα σοβαρά κρούσματα στα παιδιά ήταν ουσιαστικά όλες οι νοσηλείες.)

Με άλλα λόγια, αν κάθε παιδί στη Βρετανία είχε εμβολιαστεί πλήρως το καλοκαίρι του 2022, το Ηνωμένο Βασίλειο θα είχε περίπου 480 νοσηλεία για τον Covid – αντί για περίπου 680 που είχε στην πραγματικότητα.

Αλλά το καλοκαίρι του 2022, μόνο το 20 τοις εκατό των παιδιών 5-15 στο Ηνωμένο Βασίλειο ήταν «πλήρως εμβολιασμένα». Το άλλο 80 τοις εκατό, 7,5 εκατομμύρια παιδιά συνολικά, δεν ήταν. (Οι Ευρωπαίοι ήταν πολύ πιο απρόθυμοι να δώσουν στα παιδιά τους τρύπες για τον Covid από ό,τι οι Αμερικανοί, παρά τις ατελείωτες καταγγελίες των μέσων ενημέρωσης για «αντι-vaxxers» στις Ηνωμένες Πολιτείες).

Έτσι, για να αποφευχθούν αυτές οι 200 νοσηλείες Covid σε παιδιά – όχι θάνατοι ή παραμονή στην εντατική, αλλά νοσηλεία – 7,5 εκατομμύρια παιδιά θα χρειαστούν τρυπήματα.
(Το 2021, η διευθύντρια του Κέντρου Ελέγχου Νοσημάτων, Δρ. Μάντι Κοέν, ανέφερε περήφανα ότι έριξε στα παιδιά της μια άχρηστη και δυνητικά επικίνδυνη δόση mRNA. Ήλπιζε να το κάνατε και εσείς!)
Οι ερευνητές πραγματοποίησαν έναν παρόμοιο υπολογισμό για ενήλικες 16-74 ετών και διαπίστωσαν ότι ο «πλήρης» εμβολιασμός θα είχε σταματήσει περίπου 1.500 επιπλέον νοσηλεία και θανάτους σε αυτούς από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο του 2022.

Αλλά εκείνη την εποχή σχεδόν οι μισοί ενήλικες στη Βρετανία – περίπου 21 εκατομμύρια άτομα ηλικίας 16-74 ετών – ήταν «υποεμβολιασμένοι».

Είκοσι ένα εκατομμύριο διαιρούμενο με 1.500 ισούται με 14.000, οπότε αυτό που πραγματικά λέει η εφημερίδα είναι ότι περίπου 14.000 άτομα κάτω των 75 ετών θα χρειάζονταν τουλάχιστον ένα επιπλέον εμβόλιο mRNA για να αποτρέψουν μία νοσηλεία ή θάνατο από τον Covid.

Τέλος, οι ερευνητές έκαναν τον ίδιο υπολογισμό για ενήλικες 75 ετών και άνω – οι οποίοι, φυσικά, διατρέχουν πολύ υψηλότερο κίνδυνο από τον Covid.

Σε αυτή την ομάδα, βρήκαν ένα πολύ διαφορετικό αποτέλεσμα. Παρόλο που οι περισσότεροι ηλικιωμένοι ήταν ήδη «πλήρως εμβολιασμένοι», περίπου 1,8 εκατομμύρια δεν ήταν.

Ο εμβολιασμός τους θα είχε σταματήσει περίπου 5.400 νοσηλεία ή θανάτους, ανέφεραν. Με άλλα λόγια, αντί να χρειαστούν δεκάδες χιλιάδες «πλήρης εμβολιασμούς» για την πρόληψη ενός σοβαρού κρούσματος Covid, απαιτήθηκαν μόνο 330 για άτομα άνω των 75 ετών.

(Η αλήθεια είναι ακόμη πιο περίπλοκη, επειδή αυτός ο αριθμός αγνοεί τον παράγοντα της «προκατάληψης του υγιούς εμβολιαζόμενου» στους υπερηλικιωμένους. Μερικοί πολύ ηλικιωμένοι δεν θα τρυπηθούν επειδή βρίσκονται εντός εβδομάδων ή μηνών από το θάνατο και επομένως είναι απίθανο να ωφεληθούν από σε κάθε περίπτωση, αλλά αν πεθάνουν από Covid, υπολογίζονται ως μη εμβολιασμένοι θάνατοι από Covid.)

Ωστόσο, το εύρημα επιβεβαιώνει αυτό που γνωρίζουν ήδη σχεδόν όλοι όσοι δεν εργάζονται για το CDC – στην εποχή του Omicron, οι μόνοι άνθρωποι που έχουν έστω και μια θεωρητική πιθανότητα να είναι

Μην χάσετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε την τεχνητή νοημοσύνη Ιπποκράτης που διαθέτει το IRI Beyond και να τον ρωτήσετε ό,τι θέλετε να μαθετε για την υγεία σας και όχι μόνο!
Μοιράσου την πληροφορία: