Εμβόλια για τον Covid: Από το επόμενο διάστημα, θα πληρώνεις για να σε δηλητηριάζουν (Παντελής Οικονόμου)

Το «θεάρεστο» αυτό έργο θα το αναλαμβάνουν πλέον οι φαρμακοποιοί. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, στον σχεδιασμό του υπουργείου Υγείας υπάρχει πρόβλεψη οι πολίτες να πληρώνουν από την τσέπη τους 5 ευρώ στον φαρμακοποιό για τη διενέργεια του εμβολίου (1).
Ήδη από τις 31 Δεκεμβρίου 2023, σταμάτησαν οι εμβολιασμοί από ιδιώτες γιατρούς, οι οποίοι αμείβονταν από το κράτος με 50 ευρώ για εμβολιασμό στο σπίτι και 20 ευρώ στο ιατρείο τους (όλα για το χρήμα), ενώ οι πολίτες δεν πλήρωναν τίποτα. Το υπουργείο Υγείας φαίνεται οτι διαπίστωσε την απροθυμία των γιατρών να κάνουν άλλους εμβολιασμούς. Όλο και περισσότεροι γιατροί έχουν μετανιώσει για τα εμβόλια που οι ίδιοι έχουν κάνει και βλέπουν την αναποτελεσματικότητα τους (οι εμβολιασμένοι νοσούν και ξανανοσούν) και κυρίως τις καταστροφικές παρενέργειές τους, οπότε και διστάζουν να τα συστήσουν στους ανθρώπους που παρακολουθούν ιατρικά. Από τις πληροφορίες που παίρνω από επισκέψεις δικών μου πελατών, αρκετοί γιατροί, νοσοκομειακοί και ιδιώτες, έχουν αρχίσει να παραδέχονται ανοιχτά τα προβλήματα που οι συγκεκριμένες ενέσεις έχουν προκαλέσει, να ρωτάνε τους ασθενείς τους αν έχουν κάνει εμβόλια και πόσα και να πιθανολογούν οτι τα διάφορα ιατρικά προβλήματα που έχουν προκύψει, μπορεί να οφείλονται σε αυτά.
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης άμεσα παραδέχτηκε την αποτυχία των προστίμων ως μοχλό πίεσης για τον εμβολιασμό, που επιβλήθηκαν κατά την περίοδο της πανδημίας κυρίως σε ηλικιωμένους που δεν είχαν εμβολιαστεί και αποφάσισε να τα διαγράψει (2). Είναι και το πολιτικό κόστος σημαντικό και προσπαθεί μάλλον να επαναφέρει ψηφοφόρους του κόμματός του που το εγκατέλειψαν για την συγκεκριμένη πολιτική και να τους καλοπιάσει. Η υποχρεωτικότητα δυστυχώς λειτούργησε πάντως για ένα σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας και το οικονομικό κριτήριο ήταν κρίσιμο σε όσους δεν αντιλήφθηκαν τότε το λάθος στο οποίο υπέπεσαν. Όμως η προπαγάνδα συνεχίζεται. Ο ίδιος ο υπουργός Υγείας δήλωσε : «το υπουργείο Υγείας θα κάνει νέα καμπάνια, θα σκεφτούμε νέες και δημιουργικές ιδέες για να το κάνουμε» (3). Kαι φαίνεται ότι βρήκε στους φαρμακοποιούς τη λύση. Και οι φαρμακοποιοί μέσω του Απόστολου Βαλτά, προέδρου του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, αναλαμβάνουν με το αζημίωτο να συνεχίσουν το έργο των γιατρών. Ο πρόεδρος παραδέχτηκε ότι το σύστημα με τη χορήγηση του εμβολίου για τον κορονοϊό με τους ιδιώτες γιατρούς δεν είχε την αναμενόμενη αποτελεσματικότητα (4) και υποστήριξε οτι οι φαρμακοποιοί είναι περισσότερο από ικανοί και έχουν την επιστημονική γνώση για να χορηγήσουν το εμβόλιο. Το συστημικό ΣτΕ απέρριψε την προσφυγή των γιατρών για τον εμβολιασμό στα φαρμακεία, θεωρώντας ότι ορθώς διευρύνεται ο κύκλος των επαγγελματιών υγείας οι οποίοι διενεργούν τον εμβολιασμό και ότι ‘οι φαρμακοποιοί έχουν τα αναγκαία επιστημονικά προσόντα για την ορθή και αποτελεσματική επιτέλεση της οικείας αποστολής τους, διασφαλίζοντας την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς προστασία της Δημόσιας Υγείας’ (5). Αφού έχει καεί το χαρτί των γιατρών, η σκέψη του υπουργείου ήταν μάλλον να χρησιμοποιηθεί η καλή σχέση και η εμπιστοσύνη που έχει ο πελάτης του φαρμακείου με τον φαρμακοποιό και να ασκηθεί ξανά η ψυχολογική πίεση από ένα άλλο μεγάλο κομμάτι επαγγελματιών, το οποίο θα έχει και οικονομικό όφελος από τον εμβολιασμό.
Μέχρι και νέο σπότ του υπουργείου Υγείας επιστρατεύθηκε για τον νέο ετήσιο εμβολιασμό κατά του κορονοϊού (6). Ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο X (πρώην twitter) προέτρεψε τους πολίτες να κλείσουν ραντεβού. Η ανάρτηση του πρωθυπουργού συνοδεύεται από το σχετικό βίντεο. Αφού το προβάλλει ο λαοπρόβλητος πρωθυπουργός μας, μόνιμος θαμώνας του World Economic Forum (7), ο οποίος θέλει πάντα το καλό μας, η επιτυχία της καμπάνιας είναι δεδομένη……
Όλα αυτά, όταν από τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Υγείας, προκύπτει πως μέχρι και τις 22/12/23 με το νέο επικαιροποιημένο εμβόλιο Pfizer XBΒ έχουν εμβολιαστεί (ευτυχώς) μόνο 159.574 πολίτες. Μέσα σε αυτούς είναι δυστυχώς 222 παιδιά μεταξύ 5-11 ετών και 20 μεταξύ 6 μηνών έως 4 ετών! (8)
Αντίστοιχα, σύμφωνα με το Αμερικάνικο CDC, μόνο το 8% των παιδιών και το 19% των ενηλίκων έχουν λάβει το επικαιροποιημένο εμβόλιο COVID-19. Μόνο το 38% των ενηλίκων ηλικίας 65 ετών και άνω αναφέρουν ότι έχουν λάβει αυτό το εμβόλιο (9).
Η κατάρρευση του προγράμματος εμβολιασμών με ταυτόχρονο σοβαρό αρνητικό οικονομικό αντίκτυπο στις εμπλεκόμενες εταιρίες, είναι παρήγορο γεγονός. Κάποια στιγμή όμως θα πρέπει επιτέλους να παρέμβει η δικαιοσύνη για αυτό το διαρκές έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Υπάρχει πάντα και η Θεία Δικαιοσύνη σε αυτή τη μάχη.
ΥΓ. Μετά από το χακάρισμα που έγινε στο παλιό μου προφίλ, με αποτέλεσμα να έχω χάσει τον έλεγχό του, προσπάθεια για χακάρισμα έγινε και στο νέο προφίλ με τον ίδιο τρόπο. Φαίνεται οτι έχω μπεί στο στόχαστρο ορισμένων για όσα γράφω. Το 2024 όμως θα είναι η χρονιά των αποκαλύψεων παγκοσμίως και αυτές θα έρχονται από παντού. Κανείς δεν θα μπορέσει να τις αποτρέψει. Η ήττα του παγκόσμιου σατανικού κατεστημένου είναι δεδομένη. Το φώς ευτυχώς έχει κερδίσει, όσο και αν φαίνεται το αντίθετο! Το μόνο που μένει είναι να δούμε το επεισοδιακό τέλος του έργου.
Μην χάσετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε την τεχνητή νοημοσύνη Ιπποκράτης που διαθέτει το IRI Beyond και να τον ρωτήσετε ό,τι θέλετε να μαθετε για την υγεία σας και όχι μόνο!
Μοιράσου την πληροφορία: