Υπήρχαν Placebo (εικονικά) εμβόλια; Πού φτιάχτηκαν;

“Οι δόσεις του εμβολίου Pfizer-BioNTech «Placebo» περιείχαν κενά λιπίδια χωρίς mRNA;”
Το “Placebo” δεν σημαίνει απαραίτητα αλατούχο διάλυμα. Το εικονικό φάρμακο σε αυτό το πλαίσιο θα μπορούσε εξίσου να σημαίνει “χωρίς mRNA”, δηλαδή ένα διάλυμα που περιέχει όλα τα συστατικά του φαρμάκου εκτός από το mRNA που υποτίθεται ότι είναι συσκευασμένο στα νανοσωματίδια λιπιδίων που χρησιμεύουν ως σύστημα διανομής στην πλατφόρμα BioNTech. Τα λιπίδια είναι άδεια: δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν. Η «δραστική φαρμακευτική ουσία», το mRNA, λείπει.

Επιστήμονες ανακάλυψαν εκπληκτικά στοιχεία ότι ένα σημαντικό μέρος των παρτίδων του εμβολίου Pfizer-BioNTech για τον COVID-19 που αναπτύχθηκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί στην πραγματικότητα να αποτελούνταν από εικονικά φάρμακα – και ότι η γερμανική ρυθμιστική αρχή το γνώριζε και δεν τα υπέβαλε σε ποιοτικό έλεγχο δοκιμή.

Οι επιστήμονες, ο Δρ. Gerald Dyker, Καθηγητής Οργανικής Χημείας στο Πανεπιστήμιο του Ρουρ στο Μπόχουμ, και ο Δρ. Jörg Matysik, καθηγητής Αναλυτικής Χημείας στο Πανεπιστήμιο της Λειψίας, αποτελούν μέρος μιας ομάδας πέντε γερμανόφωνων επιστημόνων που έχουν υποβάλει δημόσια ερωτήσεις σχετικά με την ποιότητα και την ασφάλεια του εμβολίου BioNTech (όπως είναι γνωστό στη Γερμανία) τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Το σημείο εκκίνησης τους ήταν η πρόσφατη μελέτη στη Δανία που έδειξε τεράστια διακύμανση στις ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με διαφορετικές παρτίδες του εμβολίου Pfizer-BioNTech, ή BNT162b2 σύμφωνα με την επιστημονική κωδική ονομασία του.

Η πλέον διάσημη μελέτη μεταβλητότητας παρτίδων στη Δανία, διαπίστωσε ότι διαφορετικές παρτίδες του εμβολίου Pfizer-BioNTech συσχετίστηκαν με εξαιρετικά διαφορετικά επίπεδα τοξικότητας, που χωρίζονται σε τρεις μεγάλες «μπλε», «πράσινες» και «κίτρινες». ομάδες. Οι Γερμανοί καθηγητές ισχυρίζονται ότι όλες εκτός από μία από τις «κίτρινες» παρτίδες, οι οποίες είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου αβλαβείς σύμφωνα με τα δεδομένα της Δανίας, δεν είχαν υποβληθεί σε έλεγχο ποιότητας από τον οργανισμό που είναι υπεύθυνος για την απελευθέρωση παρτίδων καθ’ όλη τη διάρκεια του ΕΕ, συγκεκριμένα, το Ινστιτούτο Paul Ehrlich (PEI) της Γερμανίας.

Άρα, θα μπορούσαν οι περίφημες «κίτρινες» παρτίδες στη μελέτη της Δανίας να περιείχαν τα πάντα εκτός από το mRNA;

Η πιθανότητα ότι οι «κίτρινες» παρτίδες περιείχαν τα πάντα εκτός από το mRNA υποδηλώνει συμπαιγνία, πιο συγκεκριμένα, μεταξύ της γερμανικής ρυθμιστικής αρχής (το PEI) και της γερμανικής εταιρείας BioNTech. Η BioNTech είναι ο προγραμματιστής και ιδιοκτήτης της πλατφόρμας mRNA που χρησιμοποιείται στο πλάνο Pfizer-BioNTech και, σε αντίθεση με τις ΗΠΑ, υποτίθεται ότι συνεργάζεται με υπεργολάβους, να έχει προμηθεύσει όλο το mRNA που χρησιμοποιείται στην ίδια την προμήθεια της ΕΕ.

Αυτό είναι σαφές από τις λεπτομέρειες της μη αναθεωρημένης έκδοσης της Συμφωνίας Προηγμένης Αγοράς (APA) που συνήφθη μεταξύ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της κοινοπραξίας Pfizer-BioNTech. Το τμήμα I.6.3 του APA, το οποίο είναι διαθέσιμο εδώ, αναφέρει:

Η προμήθεια εμβολίων στην Ευρώπη θα προέρχεται κυρίως από το εργοστάσιο παραγωγής της Pfizer στο Puurs του Βελγίου και θα ενσωματώνει RNA που παράγεται σε ελεγχόμενες εγκαταστάσεις παραγωγής της BioNTech, συμπεριλαμβανομένων των εγκαταστάσεων που λειτουργούν από τους ακόλουθους υπεργολάβους στη Γερμανία…

Αλλά αφού κατονομάσει τους υπεργολάβους, το σχετικό τμήμα της ΣΠΤ συνεχίζει να διευκρινίζει:

Ωστόσο, ο Ανάδοχος μπορεί να κατασκευάζει και να προμηθεύει από εγκαταστάσεις εκτός Ευρώπης, όπου ενδείκνυται για επίσπευση της προμήθειας.

Ο λόγος για αυτήν την εξαίρεση ήταν τα γνωστά σημεία συμφόρησης που επηρέασαν εξαρχής τον εφοδιασμό της Pfizer-BioNTech στην ΕΕ, λόγω του γεγονότος ότι η BioNTech μπόρεσε να ολοκληρώσει την αγορά της πρώτης μεγάλης κλίμακας μονάδας παραγωγής της στο Marburg μόνο μετά την παραλαβή της άδειας . Ο όρος “Εγκαταστάσεις εκτός Ευρώπης” αναφέρεται αναμφίβολα στις εγκαταστάσεις παραγωγής της Pfizer στο Andover της Μασαχουσέτης, όπου η Pfizer κατασκευάζει mRNA με άδεια της BioNTech.

Γνωρίζουμε τώρα ότι οι εξαιρετικά τοξικές παρτίδες «μπλε» στη μελέτη της Δανίας κυκλοφόρησαν πρώτα, οι κάπως τοξικές «πράσινες» παρτίδες στη συνέχεια και οι σχεδόν αβλαβείς «κίτρινες» παρτίδες τελευταία. Έτσι, θα μπορούσαν οι «μπλε» παρτίδες να περιέχουν mRNA από την εγκατάσταση Pfizer-Andover, οι «πράσινες» παρτίδες mRNA –ίσως σε χαμηλότερη δόση ή αλλαγμένες με κάποιο άλλο τρόπο– από τις εγκαταστάσεις BioNTech-Marburg και οι «κίτρινες» παρτίδες όχι mRNA καθόλου;

Αυτό εγείρει ένα επιπλέον ερώτημα με τη σειρά του: η προμήθεια των ΗΠΑ εμφανίζει παρόμοιο χρονολογικό μοτίβο μείωσης της τοξικότητας παρτίδων; Ή μήπως η τοξικότητα της προμήθειας των ΗΠΑ, που περιέχει mRNA από την Pfizer-Andover, παρέμεινε σταθερή με την πάροδο του χρόνου;

Μην χάσετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε την τεχνητή νοημοσύνη Ιπποκράτης που διαθέτει το IRI Beyond και να τον ρωτήσετε ό,τι θέλετε να μαθετε για την υγεία σας και όχι μόνο!
Μοιράσου την πληροφορία: