Βλάβες από την Ακίδα: Στρατηγική Διάγνωσης και Αποκατάστασης (Π. Οικονόμου)

Μετά την έναρξη των εμβολιασμών για τον COVID και την συχνή εμφάνιση σοβαρών επιπλοκών από αυτά, υπάρχει όλο και μεγαλύτερη ανάγκη και ζήτηση για περαιτέρω έλεγχο για πιθανές βλάβες και για αποτοξίνωση, στην περίπτωση που ήδη έχουν εμφανιστεί προβλήματα υγείας, που προέκυψαν μετά τον εμβολιασμό. Το FLCCC (Front Line COVID-19 Critical Care Alliance) (1), είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με επικεφαλής τους πνευμονολόγους/ εντατικολόγους Paul E. Marik και Pierre Kory , που έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα του πρωτόκολλα θεραπείας για τον COVID και για την αποτοξίνωση από τα εμβόλια του COVID.
Συνιστά μια σειρά από απλές, βασικές εξετάσεις (2) που
πρέπει να επαναλαμβάνονται, όπως ενδείκνυται κλινικά, κάθε 4 έως 6 μήνες.
• Γενική εξέταση αίματος και αριθμό αιμοπεταλίων
• CRP — ως δείκτης συνεχιζόμενης φλεγμονής
• Τυπικές μικροβιολογικές αιματολογικές εξετάσεις, συμπεριλαμβανομένων των εξετάσεων ηπατικής λειτουργίας.
• D-Dimer — ως δείκτης ενεργοποίησης πήξης. Όσοι έχουν σημαντικά αυξημένο D-διμερές θα πρέπει πιθανώς να υποβληθούν σε έλεγχο για κληρονομική θρομβοφιλία.
• Τροπονίνη και pro-BNP για αποκλεισμό καρδιακών παθήσεων.
Ο Ανδρέας Ράλλης, PhD, μοριακός βιολόγος, με πλούσια δράση, ερευνητική εργασία και δημοσιεύσεις για τον COVID και τα σχετικά εμβόλια, προτείνει οπωσδήποτε ηλεκτροκαρδιογράφημα (θα πρότεινα ένα πλήρη καρδιολογικό έλεγχο, ιδιαίτερα αν υπάρχουν συμπτώματα εύκολης κόπωσης). Προτείνει επίσης εξέταση αίματος για καρκινικούς δείκτες και επίχρισμα αίματος για έλεγχο μορφολογίας ερυθρών αιμοσφαιρίων και παρουσία ξένων σωματιδίων(3).(Ο Ανδρέας Ράλλης, έχει ανακαλύψει, συλλέξει και δημοσιοποιήσει στοιχεία για την ανακούφιση των τοξικών και παθολογικών επιδράσεων του πειραματικού «Εμβολίου» Covid19)(4).
Από την δική μου πλευρά, προτείνω επίσης ένα υπερηχογραφικό έλεγχο άνω και κάτω κοιλίας, ακτινογραφία θώρακος και τους βασικούς προληπτικούς ελέγχους: Μαστογραφία, τεστ PAP, PSA και κολονοσκόπηση (ιδίως μετά την ηλικία των 45 ετών)
To FLCCC συστήνει επίσης:
• Επίπεδα βιταμίνης D (25OH Βιταμίνη D)
• TSH — για τον αποκλεισμό της νόσου του θυρεοειδούς
• Επίπεδο ομοκυστεΐνης (φυσιολογικό 5-15 μmol/l)
• HbA1C (γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη) — Οι ασθενείς που έχουν εμβολιαστεί διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο να αναπτύξουν σακχαρώδη διαβήτη.
Συστήνει επίσης περαιτέρω έλεγχο (συμπληρώνω: εφόσον υπάρχουν πιο ειδικά συμπτώματα):
• Πρωινή κορτιζόλη — ορισμένοι ασθενείς αναπτύσσουν αυτοάνοση επινεφριδιακή ανεπάρκεια)
• Αντισώματα ΙgG για CMV, EBV, απλού έρπη, HHV6 και ορολογικός έλεγχος/ PCR μυκοπλάσματος για να αποκλειστεί η ιική/βακτηριακή επανενεργοποίηση.
• Σε ασθενείς με αλλεργίες και σε όσους εμφάνισαν οξεία αντίδραση στο εμβόλιο, οι ακόλουθες εξετάσεις μπορεί να είναι χρήσιμες στο σύνδρομο ενεργοποίησης μαστοκυττάρων(MCAS) (5)( επαναλαμβανόμενα επεισόδια των συμπτωμάτων της αναφυλαξίας – κνίδωση- αλλεργικά συμπτώματα): αριθμός ηωσινοφίλων, επίπεδα IgE, δοκιμασίες RAST ή/και δερματικές δοκιμασίες, τρυπτάση ορού, ισταμίνη ορού και/ή Ν-μεθυλ-ισταμίνη ούρων 24 ωρών, θα πρέπει να ληφθούν υπόψη.
• Σε ασθενείς που παρουσίασαν εν τω βάθει φλεβική θρόμβωση (DVT) ή/και πνευμονική εμβολή μετά τον εμβολιασμό, προτείνεται έλεγχος για κληρονομική θρομβοφιλία.
• Ρευματολογικός έλεγχος με αντιπυρηνικά αντισώματα (ΑΝΑ) και αντιπηκτικό Λύκου, μεταξύ άλλων, σε περίπτωση υποψίας αυτοάνοσου νοσήματος.
Ο έλεγχος που προτείνεται, αφορά όσους έχουν εμβολιαστεί και έχουν προβλήματα υγείας ή θέλουν να ελέγξουν την κατάσταση της υγείας τους μετά από 1 ή περισσότερα εμβόλια. Απευθυνθείτε στον προσωπικό σας γιατρό και ζητήστε του ολόκληρο ή μέρος του ελέγχου. Ο γιατρός σας θα αποφασίσει για το τι χρειάζεται να κάνετε, να ερμηνεύσει τα αποτελέσματα και να κατευθύνει σε πιθανή περαιτέρω αντιμετώπιση. Σε επόμενη ανάρτηση θα αναφερθώ αναλυτικά στα πρωτόκολλα αποτοξίνωσης του FLCCC (6) και του καρδιολόγου Peter ΜcCullough (7)(με ναττοκινάση 100 mg 2 φορές την ημέρα , κουρκουμίνη 500 mg 2 φορές την ημέρα και βρομελαϊνη 500 mg μία φορά την ημέρα για 3-12 μήνες ανάλογα με την βαρύτητα και την διάρκεια των συμπτωμάτων), ενώ θα δώσω και επιπλέον πληροφορίες για πιθανές συμπληρωματικές αποτοξινώσεις.
Για οποιαδήποτε προσπάθεια αποτοξίνωσης, απευθυνθείτε σε γιατρό, ώστε να γίνει με τον πιο ασφαλή τρόπο, ιδίως όταν λαμβάνεται και άλλη φαρμακευτική αγωγή.

. https://covid19criticalcare.com/about-the-flccc/
2. https://covid19criticalcare.com/…/I-RECOVER-Post…
3. https://rumble.com/v49wm0l-258502773.html…
4. https://www.dr-andrew-s-rallis.com/…/%CE%B8%CE%B5%CF%81…
5. https://allergyattikon.gr/…/syndroma-energopoiisis…/
6. https://covid19criticalcare.com/…/i-recover-post…/
7. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC10663976/

Μην χάσετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε την τεχνητή νοημοσύνη Ιπποκράτης που διαθέτει το IRI Beyond και να τον ρωτήσετε ό,τι θέλετε να μαθετε για την υγεία σας και όχι μόνο!
Μοιράσου την πληροφορία: