Συμφωνία BAT και PMI για τα Διπλώματα Ευρεσιτεχνίας τους – Νέα εποχή

Χθες, η BAT και η PMI ανακοίνωσαν έναν παγκόσμιο διακανονισμό των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που επιλύει όλες τις τρέχουσες διαφορές δυνητικής παραβίασης διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας μεταξύ των μερών που σχετίζονται με τον θερμαινόμενο καπνό και τα προϊόντα άτμισης.

Μετά από αυτό οι διαφορές σχετικά με αυτά τα προϊόντα επιλύονται χωρίς να αποσυρθούν τα προϊόντα από την αγορά. Αυτό αναμένεται να καταργήσει τον περιορισμό που σχετίζεται με τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας στην πώληση του iQOS στις Ηνωμένες Πολιτείες, για παράδειγμα. Το iQOS είναι εξουσιοδοτημένο ως «κατάλληλο για την προστασία της δημόσιας υγείας» και για ορισμένους τροποποιημένους ισχυρισμούς βλάβης.

PMI: «Είμαστε ικανοποιημένοι που αυτό το θέμα επιλύθηκε προς αμοιβαία ικανοποίηση και των δύο μερών», δήλωσε ο Jacek Olczak, Διευθύνων Σύμβουλος της PMI. «Υπάρχει μια σαφής και αυξανόμενη παγκόσμια επιθυμία από τους ενήλικες που καπνίζουν να επιλέξουν από μια σειρά προϊόντων χωρίς καπνό και πιστεύουμε ότι η συνεχιζόμενη καινοτομία στην κατηγορία μειωμένου κινδύνου μπορεί να επιταχύνει τη μείωση των βλαβών που συνδέονται με το κάπνισμα προς όφελος των καταναλωτών και της δημόσιας υγείας γενικά – καθώς συνεχίζουμε το ταξίδι της PMI για τον τερματισμό της πώλησης τσιγάρων».

BAT: “Αυτή η συμφωνία είναι ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για τη ΒΑΤ και όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς. Έχοντας ήδη δημιουργήσει δύο εμπορικά σήματα αξίας 1 δισεκατομμυρίου λιρών, τα Vuse και glo, η πιθανότητα συνεχούς επίδρασής τους στη μείωση της βλάβης του καπνού είναι σαφής. Χαίρομαι που αυτή η διευθέτηση θα επιτρέψει στην ΒΑΤ να επικεντρωθεί στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων που παρέχουν στους ενήλικες καταναλωτές μεγαλύτερη επιλογή προϊόντων μειωμένου κινδύνου για την υποστήριξη του σκοπού μας. Με αυτόν τον τρόπο, θα βοηθήσουμε στη δημιουργία ενός κόσμου χωρίς καπνό προς όφελος των καταναλωτών, των επενδυτών και της κοινωνίας ολόκληρος.”

Μην χάσετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε την τεχνητή νοημοσύνη Ιπποκράτης που διαθέτει το IRI Beyond και να τον ρωτήσετε ό,τι θέλετε να μαθετε για την υγεία σας και όχι μόνο!
Μοιράσου την πληροφορία: