ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2 – Little St. James: Το νησί (Lolita island)

O Έπσταϊν, επί πολλά χρόνια φέρεται να εκμεταλλευόταν ανήλικα κορίτσια για σεξ στα σπίτια του στο Μανχάταν αλλά και στο ιδιωτικό του νησί το Little St. James. Το νησί των 72 στρεμμάτων του Epstein περιλάμβανε πολλές βίλες και απέχει περίπου 2 μίλια από την ακτή του St. Thomas, μέρος των Παρθένων Νήσων των ΗΠΑ στην Καραϊβική. Ο Epstein είχε μετοχές σε επιχειρήσεις στις Παρθένες Νήσους των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης της Hyperion Air. Ένα σκάφος με τα γράμματα LSJ χρησιμοποιήθηκε για να μεταφέρει μέλη του προσωπικού και προμήθειες στο Little St. James, είπε ένας υπάλληλος του λιμανιού στο CBS News το 2020.

Το 2019, ο Έπσταϊν πέθανε σε φυλακή της Νέας Υόρκης αφού κατηγορήθηκε από ομοσπονδιακούς εισαγγελείς για σεξουαλική διακίνηση ανήλικων κοριτσιών.

Ο Denis George, γενικός εισαγγελέας των Παρθένων Νήσων είπε ότι το νησί ήταν ένα μέρος για να κρύψει ο Έπσταϊν την εγκληματική του δραστηριότητα και όταν ρωτήθηκε το 2020 γιατί ακολούθησε μήνυση μετά τον θάνατό του, απάντησε: “Γιατί όχι τώρα;” «Δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό που συνέβη στο παρελθόν», είπε. «Αυτό που ξέρω είναι ότι λόγω του πλούτου και της δύναμης του Epstein μπόρεσε να κρύψει πολλά από αυτά».

Ο Έπσταϊν θα πετούσε στον Άγιο Θωμά με ένα ιδιωτικό τζετ που “βοηθά στην απόκρυψη”, είπε ο George. Από εκεί, θα χρησιμοποιούσε δύο ελικόπτερα της Hyperion Air «για να μεταφέρει νεαρές γυναίκες και ανήλικα κορίτσια μεταξύ του Αγίου Θωμά και του Μικρού Σεντ Τζέιμς», σύμφωνα με την αγωγή του George.

Ορισμένοι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και άλλο προσωπικό του αεροδρομίου ανέφεραν ότι είδαν τον Έπσταϊν με κορίτσια που φαινόταν ότι ήταν ανήλικα, σύμφωνα με την καταγγελία.
Όταν ζούσε, οι αρχές σταμάτησαν στην αποβάθρα και είπαν ότι δεν μπορούσαν να εισέλθουν στην ιδιωτική ιδιοκτησία, είπε ο George. «Θυμηθείτε, έχει ένα ολόκληρο νησί», είπε. «Οπότε δεν ήταν μια κατάσταση όπου ένα παιδί ή μια νεαρή γυναίκα θα μπορούσε απλώς να ξεφύγει και να τρέξει στο δρόμο προς το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα».

Μην χάσετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε την τεχνητή νοημοσύνη Ιπποκράτης που διαθέτει το IRI Beyond και να τον ρωτήσετε ό,τι θέλετε να μαθετε για την υγεία σας και όχι μόνο!
Μοιράσου την πληροφορία: