Κονδυλώματα και CONDYLEN FORTE

Τα κονδυλώματα είναι μικρές θηλωματώδεις βλάβες στη γεννητική και περιπρωκτική περιοχή. Οφείλονται στον ιό HPV και μεταδίδονται μέσω σεξουαλικής επαφής. Είναι η πιο συχνή σεξουαλικώς μεταδιδόμενη πάθηση και προσβάλλει εξίσου τις γυναίκες και τους άνδρες. Είναι συνήθως ασυμπτωματικά και σπανίως μπορεί να προκαλέσουν κνησμό (φαγούρα) ή αίσθημα καύσου. Οι περιοχές που εμφανίζονται είναι το πέος, το όσχεο, η βουβωνική περιοχή και η περιπρωκτική χώρα για τους άνδρες, ενώ για τις γυναίκες ο κόλπος, το αιδοίο, ο τράχηλος της μήτρας και η βουβωνική και περιπρωκτική χώρα. Σπανιότερα εκδηλώνονται στα χείλη, στο λάρυγγα, στα χέρια και στο στόμα.

Condylen Forte

Το Condylen Forte είναι ένας παράγοντας που χρησιμοποιείται για την εξάλειψη των εξωτερικών κονδυλωμάτων. Με μια άκρη μπατονέτας, εφαρμόστε αρκετή ποσότητα στην επιφάνεια κάθε κονδυλώματος. Μην εφαρμόστε στους περιβάλλοντες υγιείς ιστούς, καθώς το αντιδραστήριο έχει σαν αποτέλεσμα να «κάψει» τα κονδυλώματα. Μετά την πρώτη εφαρμογή, ο ασθενής μπορεί να έχει σεξουαλική επαφή μόνο με προφυλακτικό την πρώτη ημέρα της εφαρμογής. Επαναλάβετε την εφαρμογή μετά απο 16 ημέρες. Την 31η ημέρα, ο ασθενής πρέπει να κάνει ένα τεστ Παπανικολάου και ένα τεστ HPV.

Μην χάσετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε την τεχνητή νοημοσύνη Ιπποκράτης που διαθέτει το IRI Beyond και να τον ρωτήσετε ό,τι θέλετε να μαθετε για την υγεία σας και όχι μόνο!
Μοιράσου την πληροφορία: