ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ – Κυκλοφόρησε

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία, πλέον, ότι όσα βίωσε η ανθρωπότητα κατά την τριετία 2020-2022 είναι γεγονότα που δεν πρέπει να ξεχαστούν, αλλά αντίθετα οφείλουμε να τα διασώσουμε ως ιερή παρακαταθήκη για τις γενιές που έρχονται. Είχα το προνόμιο να ζήσω «εκ των έσω» τα γεγονότα. Η περίοδος που περιγράφεται σε αυτό τον τόμο είναι μια από τις πιο μαύρες και σκοτεινές όλων των εποχών για την ανθρωπότητα. Αυτό που τη χαρακτήρισε ήταν η ενορχηστρωμένη προσπάθεια των μέσων μαζικής ενημέρωσης να εξαπατήσουν το ανθρώπινο μυαλό και να το γεμίσουν με φόβο, ενοχές και απειλές.

Η χώρα μας «επελέγη» να τα βιώσει, όλα αυτά, στον υπερθετικό βαθμό. Πολύτιμοι σύμμαχοι σε αυτή την προσπάθεια τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αλλά και οι πρόθυμοι «Επιστήμονες». Στον τόμο αυτό θα έχετε την ευκαιρία να θυμηθείτε το όργιο παραπληροφόρησης και πίεσης που επέβαλε ο Τύπος της εποχής και παράλληλα να αντιπαραβάλλετε αυτά τα δημοσιεύματα με άλλα γεγονότα ή δηλώσεις που εντέχνως απεκρύβησαν.

Αυτή η σειρά βιβλίων ελπίζω να αποτελέσει πολύτιμη ιστορική παρακαταθήκη, ώστε οι γενιές που βίωσαν αυτή την εποχή να δείξουν στις επόμενες γενιές τον περίτεχνο τρόπο με τον οποίο έδρασαν οι «εχθροί» του ανθρώπου και παραπλάνησαν την παγκόσμια κοινωνία. Ας ευχηθούμε αυτή η σκοτεινή περίοδος να είναι το τέλος μιας εποχής και όχι η απαρχή μεγαλύτερων δεινών.

Κων/νος Πουλάς

Δεκέμβριος 2023

ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ: https://iribeyond.com/vivlio-k-poulas/

Μην χάσετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε την τεχνητή νοημοσύνη Ιπποκράτης που διαθέτει το IRI Beyond και να τον ρωτήσετε ό,τι θέλετε να μαθετε για την υγεία σας και όχι μόνο!
Μοιράσου την πληροφορία: