Νέο Βιβλίο: Οδηγός Αποτοξίνωσης και Προστασίας από την Πρωτεΐνη Ακίδα

Συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από την εμφάνιση του κορωνοϊού και τρία χρόνια από την έναρξη των εμβολιασμών κατά της COVID-19 και είναι πλέον αναμφίβολο ότι εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον κόσμο (άρα κατ’αναλογία χιλιάδες άνθρωποι στην Ελλάδα) ταλαιπωρούνται από τις χρόνιες παρενέργειες τής εισόδου στο σώμα τους αυτής της διάσημης πλέον πρωτεΐνης (ίσως της πιο διάσημης στον κόσμο), της πρωτεΐνης ακίδας (Spike Protein).
Χιλιάδες συνάνθρωποί μας αναζητούν προτάσεις που θα τους ανακουφίσουν από το βάρος που έχει προσθέσει στην καθημερινότητά τους η πρωτεΐνη ακίδα. Στο παρόν εγχειρίδιο επιχειρούμε να παρουσιάσουμε και να αναλύσουμε όσα θεωρούνται ως πιθανές λύσεις σε αυτό το πρόβλημα. Αναφορά θα γίνει μόνο σε Συμπληρώματα Διατροφής και στις πιθανές θετικές/ευεργετικές επιδράσεις τους ανά κατηγορία προβλήματος. Επίσης θα παρατεθούν τα δημοσιευμένα πρωτόκολλα αποτοξίνωσης και επιλεγμένες δημοσιεύσεις που τα υποστηρίζουν.
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1
Η Πρωτεΐνη Ακίδα: Βασικά Δομικά και Λειτουργικά Χαρακτηριστικά
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2
Βλάβες εκ της Πρωτεΐνης Ακίδας στα Επιμέρους Συστήματα του
Οργανισμού
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3
Εισαγωγή στα Συμπληρώματα Διατροφής
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4
Προτεινόμενα Συμπληρώματα Διατροφής ανά Κατηγορία Βλάβης
ή για Βλάβες ανά Σύστημα
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5
Πρωτόκολλα Αποτοξίνωσης από την Ακίδα
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6
Δημιουργία Στρατηγικής Αποτοξίνωσης
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΥΛΑΣ
ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ:
Μην χάσετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε την τεχνητή νοημοσύνη Ιπποκράτης που διαθέτει το IRI Beyond και να τον ρωτήσετε ό,τι θέλετε να μαθετε για την υγεία σας και όχι μόνο!
Μοιράσου την πληροφορία: