15 «Θεωρίες Συνωμοσίας» για την COVID-19 που Αποδείχθηκαν Αληθινές

 

#15 – Οι επαναλαμβανόμενες δόσεις για την COVID εξασθενούν το ανοσοποιητικό σύστημα, σύμφωνα με μελέτη.

#14 – Η Ιβερμεκτίνη λειτούργησε! Μελέτη που αξιολογήθηκε από ομοτίμους βρίσκει μείωση κατά 74% στην υπερβάλλουσα θνησιμότητα.

#13 – Οι μη εμβολιασμένοι τελικά είναι οι αποδιοπομπαίοι τράγοι για την αποτυχία των εμβολίων κατά του COVID, διαπιστώνει μελέτη.

#12 – Όσοι φορούσαν μάσκα παραδόξως είχαν αυξημένο κίνδυνο να προσβληθούν από την COVID-19.

#11 – Η φυσική ανοσία αποδεικνύεται επτά φορές πιο προστατευτική από την ανοσία εκ του εμβολίου.

#10 – Η ιβερμεκτίνη, το φάρμακο που κάποτε ονομαζόταν «αποπαρασιτικό αλόγων», εμφανίζει τώρα 15 μηχανισμούς αντικαρκινικής δράσης.

#9 – Νοσοκομεία δολοφόνησαν ασθενείς με COVID. Όσο περισσότερο σκότωναν, τόσο περισσότερα χρήματα έβγαζαν.

#8 – Τα νέα email που βρέθηκαν αποδεικνύουν ότι ο Μπάιντεν και ο Λευκός Οίκος απέκρυψαν τις βλάβες του εμβολίου COVID-19 από το κοινό.

#7 – Τα εμβόλια για την COVID δεν ήταν το μόνο τοξικό μέτρο που επιβλήθηκε στην ανθρωπότητα. Η τακτική χρήση μάσκας ήταν επίσης επιβλαβής.

#6 – Σχεδόν 1 στους 3 λήπτες εμβολίου COVID-19 υπέστη νευρολογικές παρενέργειες.

#5 – Έρευνα ανακαλύπτει καρδιακές ανωμαλίες εντός 48 ωρών μετά το εμβόλιο COVID-19.

#4 – Η Pfizer απέκρυψε σχεδόν το 80% των θανάτων κατά τις δοκιμές του εμβολίου για COVID-19 από τις ρυθμιστικές αρχές, προκειμένου να πληροί τις προϋποθέσεις για Άδεια Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης.

# 3 – Οι διεστραμμένες τεχνικές πλύσης εγκεφάλου μελετήθηκαν διεξοδικά για να σας κάνουν να εμβολιαστείτε.

#2 – Το «εμβόλιο» της Pfizer για την COVID-19 που χορηγήθηκε σε δισεκατομμύρια πολίτες δεν ήταν το ίδιο που χρησιμοποιήθηκε στις κλινικές δοκιμές της Pfizer.

#1 – Ο Γενικός Χειρουργός της Φλόριντα ζήτησε να σταματήσει η χρήση όλων των “εμβολίων” mRNA για την COVID-19, επικαλούμενος ανησυχίες για την ασφάλεια μετά την ανακάλυψη δισεκατομμυρίων θραυσμάτων DNA ανά δόση στα εμβόλια COVID-19 που βασίζονται σε mRNA της Pfizer και της Moderna.

Αποδεικνύεται ότι ο όρος “θεωρία συνωμοσίας” θα μπορούσε εύκολα να αντικατασταθεί με τον όρο “σοβαρή προειδοποίηση”.

Μην χάσετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε την τεχνητή νοημοσύνη Ιπποκράτης που διαθέτει το IRI Beyond και να τον ρωτήσετε ό,τι θέλετε να μαθετε για την υγεία σας και όχι μόνο!
Μοιράσου την πληροφορία: