Η Health Canada Eπιβεβαιώνει την Παρουσία DNA Αλληλουχίας στα σκευάσματα της Pfizer

Η Health Canada επιβεβαιώνει την παρουσία αλληλουχίας DNA στα σκευάσματα της Pfizer
“Η Health Canada επιβεβαίωσε την παρουσία μιας αλληλουχίας DNA του ιού Simian 40 (SV40) στο εμβόλιο Pfizer COVID-19, το οποίο ο κατασκευαστής δεν είχε αποκαλύψει προηγουμένως. Υπάρχει συζήτηση μεταξύ των επιστημόνων σχετικά με τη σημασία του ευρήματος, με ορισμένους να λένε έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει καρκίνο και άλλοι λένε ότι αποτελεί ελάχιστη έως καθόλου απειλή.

«Η Health Canada αναμένει από τους χορηγούς να ταυτοποιήσουν οποιεσδήποτε βιολογικά λειτουργικές αλληλουχίες DNA μέσα σε ένα πλασμίδιο (όπως ένας ενισχυτής SV40) τη στιγμή της υποβολής», ανέφερε η υπηρεσία σε email στους The Epoch Times.

“Αν και η πλήρης αλληλουχία DNA του πλασμιδίου Pfizer παρασχέθηκε τη στιγμή της αρχικής κατάθεσης, ο χορηγός δεν αναγνώρισε συγκεκριμένα την αλληλουχία SV40.”

Η ρυθμιστική αρχή είπε ότι αφότου οι επιστήμονες Kevin McKernan και ο Dr. Phillip J. Buckhaults ανέφεραν δημόσια την παρουσία ενισχυτών SV40 στα εμβόλια νωρίτερα φέτος, «ήταν δυνατό για την Health Canada να επιβεβαιώσει την παρουσία του ενισχυτή με βάση την αλληλουχία πλασμιδικού DNA που υποβλήθηκε από την Pfizer έναντι της δημοσιευμένης ακολουθίας ενισχυτή SV40.”

Και οι δύο επιστήμονες κινήσει το ενδιαφέρον μετά την ανακάλυψη πλασμιδικού DNA στις ενέσεις mRNA COVID-19, προειδοποιώντας ότι θα μπορούσε ενδεχομένως να αλλάξει το ανθρώπινο γονιδίωμα. Ωστόσο, και οι δύο μοιράζονται διαφορετικούς βαθμούς ανησυχίας σχετικά με τη σημασία μιας αλληλουχίας SV40 – η οποία χρησιμοποιείται ως ενισχυτής για να οδηγήσει τη μεταγραφή γονιδίων κατά τη διαδικασία κατασκευής του εμβολίου – που υπάρχει στα εμβόλια.
Ο κ. McKernan, πρώην ερευνητής και επικεφαλής ομάδας για το Έργο Ανθρώπινου Γονιδιώματος του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης, είπε στους The Epoch Times ότι υποψιάζεται ότι η Pfizer δεν αποκάλυψε την παρουσία της αλληλουχίας DNA λόγω της συσχέτισης του SV40 με τα εμβόλια κατά της πολιομυελίτιδας. Είπε ότι ενώ δεν υπάρχουν στοιχεία ότι η αλληλουχία είναι καρκινογόνος, έχει ανησυχίες για την ενσωμάτωσή της στο ανθρώπινο γονιδίωμα.

Ο ιός Simian Virus 40, ένας ογκογόνος ιός DNA, είχε προηγουμένως αφαιρεθεί από τα εμβόλια της πολιομυελίτιδας λόγω ανησυχιών για σύνδεση με καρκίνους. Τα εμβόλια πολιομυελίτιδας που χρησιμοποιήθηκαν στα τέλη της δεκαετίας του 1950 και στις αρχές της δεκαετίας του 1960 βρέθηκαν να είναι μολυσμένα με SV40 καθώς ο ιός υπήρχε σε κύτταρα νεφρού πιθήκου που χρησιμοποιήθηκαν για την ανάπτυξη του εμβολίου.

Ο κ. McKernan είπε ότι ενώ ο πλήρης ιός SV40 των 5 kb υπήρχε στα εμβόλια της πολιομυελίτιδας, η παρουσία των προαγωγών SV40 ήταν ακόμα ανησυχητική λόγω του κινδύνου ενσωμάτωσής τους στο ανθρώπινο γονιδίωμα κοντά σε ογκογονίδια, τα οποία είναι γονίδια που έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν καρκίνο

Ο Angus Dalgleish, καθηγητής ογκολογίας στην Ιατρική Σχολή του Νοσοκομείου St. μεταστατική εξάπλωση, σημείωσε τη δυνατότητα «ενσωμάτωση πλασμιδίου DNA και SV40 στην προώθηση της ανάπτυξης καρκίνου».

Ο Δρ Lindsay αμφισβήτησε γιατί η Pfizer απέτυχε να αποκαλύψει τον υποκινητή SV40 σε ρυθμιστικές αρχές όπως η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων και η Υγεία του Καναδά.

“Τους έκρυψαν. Επομένως, δεν είναι μόνο το γεγονός ότι είναι εκεί, είναι το γεγονός ότι ήταν σκόπιμα κρυμμένοι από τις ρυθμιστικές αρχές”, είπε.

Η Pfizer δεν απάντησε στο αίτημα των The Epoch Times για σχόλιο».

Μην χάσετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε την τεχνητή νοημοσύνη Ιπποκράτης που διαθέτει το IRI Beyond και να τον ρωτήσετε ό,τι θέλετε να μαθετε για την υγεία σας και όχι μόνο!
Μοιράσου την πληροφορία: