To IRIbeyond ήταν στο 26ο Forum Ανάπτυξης – 18 και 19 Νοεμβρίου 2023

To IRIbeyond ήταν στο 26ο Forum Ανάπτυξης που έγινε στις 18 και 19 Νοεμβρίου 2023, με ένα εντυπωσιακό περίπτερο με Τεχνητή Νοημοσύνη και Εικονική Πραγματικότητα!

Ένα καινοτόμο εργαλείο που υπόσχεται να εξοικειώσει τους καταναλωτές με την Τεχνητή Νοημοσύνη και την Εικονική Πραγματικότητα θα παρουσιαστεί από τον Αναπληρωτή Καθηγητή Βιοχημείας του Πανεπιστημίου Πατρών, Κωνσταντίνο Πουλά, και την εξειδικευμένη ομάδα του.

Η νέα AI πλατφόρμα, υποστηριζόμενη από την προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη, σχεδιάστηκε για να απαντά σε ερωτήματα σχετικά με την υγεία και να παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές σχετικά με τη διατροφή, τη χρήση συμπληρωμάτων κλπ.

Ο καθηγητής Κ. Πουλάς δήλωσε: “Με βάση την εκτεταμένη έρευνά μας στον τομέα της βιοχημείας, δημιουργήσαμε αυτήν την πλατφόρμα για να διασφαλίσουμε πως οι καταναλωτές λαμβάνουν ακριβείς και εξατομικευμένες πληροφορίες”

Εκτός από την πλατφόρμα Τεχνητής Νοημοσύνης παρουσιάστηκε και το περιβάλλον Εικονικής Πραγματικότητας (Virtual Reality). Οι επισκέπτες φορώντας τα κατάλληλα “γυαλιά” μεταφερονται στον τρισδιάστατο κόσμο είχαν την δυνατότητα να περιηγηθούν σε εκθεσιακούς χώρους και περιβάλλοντα τεχνητής νοημοσύνης.

Η εν λόγω πλατφόρμα αναμένεται να ανοίξει νέους ορίζοντες στη διαχείριση της υγείας και της διατροφής, παρέχοντας στους χρήστες εξειδικευμένες συμβουλές που αντανακλούν την τελευταία επιστημονική έρευνα.

δείτε φωτογραφίες από το περίπτερό μας

 

Μην χάσετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε την τεχνητή νοημοσύνη Ιπποκράτης που διαθέτει το IRI Beyond και να τον ρωτήσετε ό,τι θέλετε να μαθετε για την υγεία σας και όχι μόνο!
Μοιράσου την πληροφορία: