Το μητρικό γάλα δεν είναι απλά τροφή, είναι ένα ελιξίριο σούπερ ηρώων!

Είναι γεμάτο με αντισώματα που δημιουργούν ένα φρούριο προστασίας γύρω από το μικρό σας, θωρακίζοντάς το από μολύνσεις και ασθένειες.

Όταν θηλάζετε, δεν παρέχετε απλώς τροφή, αλλά χαρίζετε στα μωράκια σας το δώρο ενός ισχυρού ανοσοποιητικού συστήματος.

Αυτά τα πολύτιμα αντισώματα βοηθούν στην καταπολέμηση μικροβίων, ιών και αλλεργιών, εξασφαλίζοντας ένα πιο υγιές ξεκίνημα στη ζωή.

Ο δεσμός που δημιουργείτε κατά τη διάρκεια του θηλασμού είναι τόσο μαγικός όσο και τα οφέλη που προσφέρει.

Έτσι, μαμάδες, συνεχίστε να φροντίζετε αυτές τις ξεχωριστές στιγμές προσφέροντας αυτά τα απίστευτα αντισώματα!

Ας μιλήσουμε για τον ύπνο του μωρού και τον μητρικό θηλασμό!

Γνωρίζατε ότι ο θηλασμός δεν σημαίνει απαραίτητα άγρυπνες νύχτες για εσάς και το μικρό σας; Αν και είναι μια κοινή παρανόηση, οι έρευνες δείχνουν ότι τα μωρά που θηλάζουν μπορεί κοιμούνται αντίστοιχα με τα μωρά που τρέφονται με φόρμουλα.

Ο στενός δεσμός που δημιουργείται κατά τη διάρκεια του θηλασμού μπορεί να προσφέρει άνεση και ασφάλεια, βοηθώντας το μωρό σας να κατασταλάξει σε έναν ήρεμο ύπνο.

Να θυμάστε, κάθε μωρό είναι μοναδικό και οι συνήθειες του ύπνου τους μπορεί να διαφέρουν. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και κάντε αυτό που νιώθετε σωστό για την οικογένειά σας.

Πηγή: Anais Midwife

Μην χάσετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε την τεχνητή νοημοσύνη Ιπποκράτης που διαθέτει το IRI Beyond και να τον ρωτήσετε ό,τι θέλετε να μαθετε για την υγεία σας και όχι μόνο!
Μοιράσου την πληροφορία: