Σκοτώνουν Παιδιά!!! (Ν. Καραβέλος)

Σκοτώνουν παιδιά στη Λωρίδα της Γάζας. Σκοτώνουν κάθε ηλικίας. Αλλά κυρίως παιδιά. Για έναν λόγο. Για να μην μεγαλώσουν, να μην καταλάβουν, να μην πονέσουν για τον θάνατο των άλλων παιδιών που θα γεννηθούν και βγουν στην αντίσταση. Κυρίως για να μην γεννήσουν παιδιά! Για να μην διαιωνιστεί η Αντίσταση.

Εισέβαλε, είπαν, η Χαμάς και σκότωσε. Απάντηση: “Τις ήρξατο χειρών αδίκων;” Ποιος άρχισε το μακελλειό και από πότε;. Δεκαετίες σιωνιστικού μίσους και γεωστρατηγικών συμφερόντων καταδίκασαν έναν λαό, ίσως συγγενικό στα απώτερα χρόνια με εμάς, τους Πελεστέτ (Παλαιστίνιους),στον διαρκή θάνατο.. Θάνατο από όπλα, από πείνα, από δίψα, από απόρριψη. Ποιος σκοτώνει “επιστημονικά”, άγρια, ανελέητα, βάρβαρα, δεκαετίες τώρα; Ποιος σκότωσε χιλιάδες παιδιά στα στρατόπεδα Σάμπρα και Σατίλα; Τι είδους ανταπόδοση σε άκακα παιδιά;

Άκακα; Όχι θα βρυχηθεί το τέρας του σιωνισμού. Αυτά φταίνε! Φταίνε γιατί ζουν και αναπνέουν και συνεπώς μεγαλώνουν και βλέπουν τι κάνει το Ισραήλ στους δικούς τους και συνειδητοποιούν την κτηνώδη αδικία και ορκίζονται στον αγώνα και στην εκδίκηση. Η αδικία φέρνει μίσος και το μίσος φέρνει αγώνα αλλά ενίοτε και αντίθετη αδικία.

Αυτά τα κτήνη του “δυτικού κόσμου” δεν διστάζουν μπροστά στο πορτοφόλι τους και στην αρρωστημένη τάση για εξουσία. Σκοτώνουν! Σκοτώνουν στη Γάζα τόσα χρόνια, σκοτώνουν γενιές παιδιών, δεν τα αφήνουν να μεγαλώσουν, να ερωτευτούν, να δουλέψουν, να κάνουν με τη σειρά τους παιδιά. Θέλουν να κατακόψουν, να αφανίσουν τον Παλαιστινιακό λαό. Σκοτώνουν παιδιά! Για έναν μόνο λόγο: γατί ξέρουν ότι δεν έχουν δίκιο και τρέμουν. Φοβούνται την αλήθεια!

Στους πολιτικούς της κεντρικής εξουσίας ( που κορδώνονται πως είναι με τη σωστή πλευρά της ιστορίας, ενώ είναι κι αυτοί αιματοβαμμένοι), στους δημάρχους που καταγίνονται μόνο στο να γλεντάνε τις εκλογικές νίκες τους με κακόγουστα συμπόσια, και να αλλάζουν λάμπες στις κατασκότεινες πόλεις μας ( από έλλειψη ψυχής), σε αυτούς που ο λαός ανεξήγητα μα σταθερά ανεβάζει με άθλιες καραμούζες και βεγγαλικά, σε αυτούς τους ολίγιστους, ας φωνάξουμε:

“Γιατί δεν μιλάτε; Σκοτώνουν παιδιά!”

Ας το φωνάζουμε στα μούτρα τους, όπου σταθούν

Μην χάσετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε την τεχνητή νοημοσύνη Ιπποκράτης που διαθέτει το IRI Beyond και να τον ρωτήσετε ό,τι θέλετε να μαθετε για την υγεία σας και όχι μόνο!
Μοιράσου την πληροφορία: